Desničari pokreću Savetovalište za zdravu i srećnu srpsku porodicu

Podelite:

Srpska Desnica poziva sve zainteresovane na otvaranje Savetovališta za zdravu i srećnu srpsku porodicu.

Predavanja i radionice biće organizovane u okviru aktivnosti Saveta za zdravlje, porodicu i borbu protiv bele kuge koje podrazumevaju stvaranje zdravog srpskog društva.

Porodica je osnovna ćelija svakog društva, a borba za natalitet i zdravu porodicu su prioritet svake ozbiljne države. Sve to treba da prati i odgovarajuća socijalna politika za podršku rađanju. Osim materijalnih preduslova, najvažnije je uspostaviti harmoniju u braku, gde će se deca rađati iz ljubavi, jer samo u takvom okruženju dete dobija kvalitetnu duhovnu i psihološku podršku važnu za normalan psihofizički razvoj. Svedoci smo mnogih predrasuda o braku i porodičnim vrednostima gde se podstiče nemoralnost i pogrešan sistem vrednosti. Tome doprinose dosta i mediji, ali i stereotipi koje nudi „slobodno društvo“ i savremeni tokovi u svetu. To nije naša tradicija, naša duhovnost, a posledice takvih obrazaca su katastrofalni po zdravlje svakog pojedinca. U prilog tome govori statistika.

Savetovalište će upoznavati i informisati stanovništvo o zdravim načinima života i bračnim odnosima postavljenim na zdravim temeljima. Takođe, biće edukacije iz oblasti stresa i poststresnih stanja koje dovode do psihosomatskih bolesti u koje spada 80% internih bolesti, kao i načinima prevencije istih.

Teme o ishrani, savremenim načinima lečenja bolesti, vaspitanju dece i još mnogo toga biće uključeno u rad Savetovališta.

Pravo razumevanje uzroka i posledica najvažnije su informacije za svakog čoveka. Na osnovu toga svako će oblikovati svoj životni stil da bi kvalitet života bio što bolji. Svaki čovek je savršena Božija kreacija, ali u moru lažnih informacija i životnih nedaća pojedini mehanizmi popuste. Savetovalište će pokazati brigu za svakoga i pomoći da zajedno izgradimo srećnije društvo za nas i naše potomke.

Dođite da se družimo svakog utorka od 18č u našim prostorijama na adresi Terazije br. 27/II, Beograd. Ovim putem Vas obaveštavamo da će prvi sastanak Savetovališta biti održan u utorak, 29.10.2019. godine sa početkom u 18č.

Srdačno Vas pozdravljamo i očekujemo!

Nacionalist

Podelite:

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here