Десничари постали власт у Врању

Поделите:

Група грађана „Јединствени за Врање“, потписивањем споразума, постала је 22. организација која је приступила Српској десници.
Споразум су у Врању 20.маја 2019.године, потписали Миша Вацић, председник Српске деснице и Боривоје Антић, председник „Јединствених за Врање“.
„Овим чином Српска десница је званично постала власт у Врању. Од данас имамо своја два одборника у Скупштини града Врање. Са великим задовољством истичем да је Врање први град у коме имамо учешће у власти“, рекао је председник Српске деснице Миша Вацић.

„Јединствени за Врање“ су и до сад били део власти, али у оквиру листе СПС-а.
У оквиру споразума је договорено да целокупно чланство пређе у Српску десницу, а поред градских одборника Николе Јовића и Боривоја Антића, приступнице Српске деснице потписали су и други функционери Групе грађана „Јединствени за Врање“. Споразумом је дефинисано да Боривоје Антић буде председник одбора Српске деснице у Врању, док ће Дарко Филиповић бити координатор Српске деснице за Пчињски округ.
Данашњем потписивању споразума присуствовали су и Александар Здравковић, генерални секретар Српске деснице, и Бранислав Пухало, председник Савета за безбедност.

Поделите:

1 коментар

  1. Vranje je mali grad za toliko odbornika po glavi stanovnika..
    Ima da mu opterete budžet da će svi Vranjanci da se isele u Beograd..
    Čim ovi iz Beograda dođu i bleje po Vranju nema druge nego Vranje da se iseli na Karaburmu u znak recipročne budžetske rente.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here