Desničari traže da država uhapsi Ugljanina

Podelite:

Danas, u vreme najteže diplomatske borbe koja se vodi na temu Kosmeta, neprijatelji Srbije zagovaraju separatizam u Raškoj i Vojvodini, čime pokušavaju da nas dodantno oslabe i na unutrašnjem i na međunarodnom polju.

Zvuci secesionističkih tonova koje smo čuli u Raškoj oblasti dobar slušalac može čuti i u severnoj srpskoj pokrajini Vojvodini. I tamo se povremeno oglase plaćenici stranih obaveštajnih službi sa zahtevima o nezavisnom statusu ove naše predivne žitnice koja je prepuna različitih nacionalnosti. U Vojvodini svi ljudi žive u skladu i potpunoj harmoniji,u čitavoj Srbiji je takoi tako mora i ostati. Kome to treba da izaziva nestabilnost u najvažnijoj balkanskoj državi?

Srpska desnica, kao rodoljubiva organizacija apeluje na nadležne državne organe da se trgnu i urade svoj posao u odbrani Ustava i zakona. Time će da obezbede spokoj ogromnoj većini građana koji su opredeljeni za mir,ekonomski prosperitet i celovitost teritorije, za ono što bi malobrojni, remetilački nastrojeni pojedinci želeli da pretvore u izvor nestabilnosti i nepotrebnih, štetočinskih sukobljavanja. Srpski narod ne može dopustiti da ga smešni politički mešetar poput Sulejmana Ugljanina uvlači u konflikte sa svojim komšijama, prijateljima i braćom.

Srpska desnica jasno pravi razliku između legalne demokratske političke borbe i veštačkog stvaranja razdora, mržnje i terora u našoj zemlji. Smatramo svojom građanskom i političkom dužnošću da se oglasimo glasno ne bi li nas čuli svi, kako prijatelji Srbije, tako i njeni neprijatelji. Stari zločinački metodi razaranja naše Otadžbine neće proći!

Pozivamo predsednika Vučića, Vladu Srbije i bezbednosne strukture da na uznemirujuće separatističke pretnje hitno reaguju i uhapse Ugljanina i njegovu kliku. U ovome će vlasti imati bezrezervnu podršku velike većine građana Srbije koji su na strani ljudske i Božje pravde.

Moramo podvući crtu i glasno reći da su u toku orkestrirani napadi na Srbiju, protiv kojih moramo da se borimo u jedinstvenom svesrpskom frontu ako mislimo da opstanemo!

A osim opstanka, ne ostaje nam ništa drugo. O tome bi trebali dobro da razmisle upravo oni koji pozivaju na haos i destrukciju. Ko drugome jamu kopa, sam u nju upada, mudro kaže vekovna narodna, nepogrešiva mudrost!

Miša Vacić, Pravda

Podelite:

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here