Десничари у Крагујевцу најавили да ће сменити Томиног сина Радомира Николића

Поделите:

У великој сали општине Крагујевцу одржана је оснивачка скуштина Градског одбора Српске Деснице чиме је Шумадијски округ значајно ојачан за ову политичку опцију.
У радном делу скупштине за председника је једногласно изгласан Саша Обрадовић, за потпредседника Дејан Сташовић, док је за секретара изабрана Сања Димитријевић. Чланови крагујевачког одбора су и Урош Павловић, Срефан Петровић, Славица Вукомановић и Огњен Андрејевић.
На скупштини је закључено да је неопходан рад и посвећеност свих чланова, да би се Крагујевац учинио бољим местом за живот, као и да су Крагујевцу потребне нове идеје, нови људи који ће бити лојални свом граду и спремни да се боре за Крагујевац.
„Желим да наша деца остану у Крагујевцу, и пратећи идеје Српске Деснице уверен сам да ћемо све учинити да што већи број младих остане на својим огњиштима, да се овде школују, раде и да стварају своје породице.“ рекао је новоизабрани председник крагујевачког одбора Саша Обрадовић, додајући да ће Српска Десница кроз своје деловање помоћи пољопривреднике као и мале предузетнике са циљем да се равноправно изборе за своје место на тржишту.

Присутнима се обратила и Александра Ђоковић, председник Кола жена Српске Деснице која је истакла да смо сведоци тенденциозног урушавања породичних, културних и традиционалних вредности српског народа.
„На нама је да не стојимо по страни и гледамо немо дешавања не предузимајући ништа. Имамо историјску и моралну обавезу према претцима, пред нама самима и пред нашом будућношћу да се сви као један удружимо и очувамо све оно добро и вредно шта имамо, а мењамо оно што није добро и шта не ваља. Ми смо храбар народ, народ јунака који никада није бежао, већ се јуначки суочавао са свим недаћама и увек у тој борби удружен побеђивао.“, казала је Ђоковићева.
Поздрављен громогласним аплаузом дочекан је и Миша Вацић, председник Српске Деснице, који је посебно истакао важност породице као основне ћелије друштва и да је то једна од кључних тачака деловања Српске Деснице.

У центру Крагујевца, у улици Црвеног барјака 19, отворене су канцеларије Градског одбора Српске Деснице, а свечаном отварању присуствовао је и председник Миша Вацић са сарадницима.
Захваливши се на домаћинском дочеку Вацић је Крагујевчанима пожелео успешан почетак борбе за Крагујевац и за Србију.
Канцеларије је освештао свештеник СПЦ, а уследио је и пригодан културно уметнички програм у оквиру којег је наступио Марко Шћепановић, народни гуслар који је певао „Од главе Зете до града Спужа“ пред 30.000 Делија у београдској Арени. Шћепановић пред десничарима гуслао „Косовске божуре“, док је Батрић Јокановић, председник гусларског друштва „Бајо Пивљанин“ гуслао у славу славног Мајора Милана Тепића . Такође, и глумац Богдан Милојевић је извео емотивни драмски текст посвећен мајци српског ратника којим је свечано отварање и завршено.

Председник Вацић је искористио отварање канцеларија да поразговара са окупљеним Крагујевчанима. Том приликом је изражена велика подршка Српској Десници и Миши Вацићу као њеном председнику, говорећи да велики број становника овог шумадијског града види Српску Десницу као будућег лидера, и као решење проблема са којим се суочавају годинама, а што је резултат деценијске неодговорне политике градских власти.
Уз пригодно српско послужење, уз погачу и со за добродошлицу, уз кајмак и пршут, дочекане су многобројне званице.
Канцеларија Градског одбора Српске Деснице у Крагујевцу, у улици Црвеног барјака 19, отворена је сваког дана, а све заинтересоване суграђане дочекаће председник одбора Саша Обрадовић.

Поделите:

3 Коментари

 1. Saša Obradović???????
  Vacićev posilni hahahahaha
  Ko njega za bilo šta pita u Kragujevcu??????
  Taj može po Zaječaru i Surdulici nekog da zezne ali u Kragujevcu hehe??
  Malo sutra pa preksutra.
  U Beogradu ne znam dal iko zna za Vacića??
  Pre su čuli za Homera Simpsona nego za nekog tamo Vacića.

 2. Добро је да постоји и та опција, свуда у Европи десничари добијају пуно гласова и јачају сваког дана. Нашем народу је доста комуниста и стаљиниста који су Србију завили у црно и слали омладину да гине на Сремски фронт и на Вуковар, а жуто-плави Тадићевци су признали лажно Косово и дан-данас им не фали длака са главе. Треба се окренути десници, јер и Европа иде тим путем,полако али сигурно се напушта лаж неолиберализма и иде се на јаке националне државе које могу да дају отпор таласу исламизације којим Турска жели да пусти милион ”избеглица” у Европу, а све преко Грчке и Србије.

 3. ИЛУЗИЈА СУСТИЖЕ ИЛУЗИЈУ!

  Највећа илузија пензионера је да ће бити боље сутра, а још боље, мало сутра. Пензије свакодневно расту, а никако да порасту за задње две године. Највећа им је илузија што ће добити милостињу од читавих 5000 динара. Ако су надлежни мислили да ће пензионери господствено испратити стару и сачекати Нову годину, варају се. Када плате скупљу струјз, грејање, плате ужину унуцима, остаће им “шипак”? Илузија је да степен запошљености расте, незапошљеност опада. Прешишали смо Европу, нађалост у илузијама.

  ♣ Некада су људи лупали шерпама, а сада већина њих лупа главу од контејнера до контејнера. Изборили се за нову власт, а она их не примећује.
  ♣ Политичари на власти су “најпоштенији и најспособнији”. Ни један, за сада, није правоснажно оптужен.
  ♣ Комунисти су прогањали цркву. Ови сада уводе пост народу.
  ♣ Неки комунисти се крсте и левом руком. Да надокнаде и оно време када нису се крстили.
  ♣ Како је установљена сагласност цркве и власти, време је да функције патријарха и председника обједини једно лице, а које?
  ♣ Који апсурд? Немачка се ујединила, а СФРЈ и СССР се разјединили из унутра.
  ♣ Они који су одведени на стрељање, били су сигурни да неће их клати.
  ♣ О књизи ненадмашног писца Весића чула се различита мишљења. Говорили су они који су је спалили, а не и читали.
  ♣ Опозиција има више струја. Сви су под високим напоном.
  ♣ Увођењем закона о поклону лекарима, избачени су плави коверти.
  ♣ Шта ће бити с нашим трасираним путем у ЕУ? То нико не зна, а и већину нас не интересује.
  ♣ Ако је пиво храна, када се напијем, прејео сам се.
  ♣ Када је постављен за директора РТБ Бор, ни највећи оптимисти нису веровали да ће уништити онаквог комбината.
  ♣ Код нас све је у пламену. Прво горела књига Весића, па Стара планина, Трговиште… Горимо сви од свачега.
  ♣ Пензионере убијали током тоталног времена владања, а сада их убијају илузијом од повећања пензије за 5,4% и то од јануара до децембра
  ♣ Убише нас са илузијама надређених. Ми задовољни и презадовољни, ал’ само у илузијама.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here