Димитрије Војнов: Проблем наталитета није само проблем државе, већ свих нас!

Поделите:

Не схвата тачно зашто је народ оволико похистерисао око активније популационе политике осим што је нажалост вероватно већ касно да се оваквим мерама спречи драстична депопулација која ће потом неумитно довести до озбиљних друштвених и економских проблема. Не постоји земља у којој живи све мање људи а да се развија и побољшава у било ком погледу. Све пројекције будућности чак и највећих сила подразумевају пројекције популације и у свакој којој пада популација, било да је реч о ЕУ или Kини сматра се земљом коју чека криза. Наравно, сада је већ касно да се проблем депопулације решава рађањем деце и мора се решавати миграцијама што је опет из других разлога јако тешко. Стога, проблем депопулације не треба да буде само проблем државе већ сваке особе која има елементарно знање о томе како свет функционише.

ФБ профил Димитрија Војнова

Поделите:

15 Коментари

 1. Желим му пуно здравља и бар 8-ро деце. Али не изгледа ми као здрава особа, надам се да грешим. Него зашто се користи наталитет а не реч рађање. Мајка се порађа а нетели се.
  Наталитет је чифутска реч дошла из Ангел-ске. Ово је битно, од ивритског нат. Чифутско име Натан је посебно важно, као и име Ната и Натали, Наталија и сл. Морате да схватите да они контролишу рађање. Породилиште у Новом Саду се зове Бетанија и то је чифутски назив (женско име Бети, Бета). Сви Срби а њих 2% а по њима се зове. Случајно? Не, грешите. Они се размножавају геометрисјком прогресијом у целом свету, хасиди најчешће имају по осморо деце, и сва здрава.

 2. Ovako mali natalitet je neodrziv ne samo u Srbiji nego i u Evropi. Sa imigrantima problem se malo odlaze, ali neizbezno je da ce vec naredna generacija suocena sa obavezom brige o armiji starih ljudi morati da poveca broj dece. Nece imati izbora.

 3. Sto se tice nataliteta Srbije i toboznje “brige” spodoba tipa Jeremica o propasti Srbije a koji to u stvari prizeljkuju: nek se ne brinu, Srbija pored Srba ima izvor od 50 miliona Ukrajinaca i 150 miliona Rusa kao potencijalne imigrante. Njih nije tesko pretopiti u Srbe. Kao sto stanovnik Izraela moze da postane bilo koji Jevrejin na svetu, tako i Srbija treba da dozvoli bilo kom Istocnom Slovenu drzavljanstvo ako to pozeli. Kad ponestane Ukrajinaca, ima crnaca, Filipinaca, Kineza. Bitno je razvijati ekonomiju, cuvati nacionalne interese i povecavati natalitet. I ne kukati sto nas nema, nego oni koji jesmo – nek smo.

 4. natalitet nema veze sa političkim inicijativama…..
  to je čisto problem ženske prirode,njihove odlučnosti da donose na svet novi život…..
  mogu tu muškarci da plaču,da se mole,da zahtevaju,da podstiču,nagrađuju,podmićuju i kupuju žensku narav ali kad ona reši da zatrudni tad će i rađati….
  ako ona reši da vas podbaci i izbaci iz svoje utrobe nema tog boga,podsticajne politike i programa vlade da vas vrati u život….

 5. to je veoma interesantna tema ali vezana za genocid ili bolje rečeno suicid..
  šta je to što žene nagoni na suicidno-genocidnu odluku da se samounište ne ostavljajući potomstvo ili ne rađajući??
  može li se reći da du srpkinje više nego druge žene genocidna bića??
  čuči li u svakoj srpkinji mali Joseph Gering,mali doktor Mengele čim toliko mrze da se pare i razmnožavaju sa sopstvenim genotipom??
  muškarci mogu da odglume dobrog anđela,čak rasplodnog pastuva,čuvara nacije ali žene ne mogu da glume na takav način….
  one ili rađaju ili ne..
  ne mogu da odglume žrtvu nacionalnog progresa.

  • Ma da, zene su krive za sve. Nije stvar samo roditi dete treba ga hraniti i skolovati. Moja sestra je rodila troje pa sta ima od toga – nista, cak ni deciji dodatak. Parovi muku muce da nadju zaposlenje i da izdrzavaju porodicu. Neko ce reci kako nekad na selu su zene imale po petoro dece. Jesta ali tad na selu su oba roditelja bila zaposlena i znali su da mogu da prehrane decu. A sad ako je zena samo domacica a muz nezaposlen ko ce da izdrzava porodicu?

 6. Jeste zato se po vama treba vezati za najbednije zemlje, pa ce u srbiji dve bede da rode nesto sa nekakvom nadom. Nema za vas nade. Sluzba Bezbednosti i zeli da mi nestanemo. Cuj ruse i ukrajince u stbiju hahah jeeeee

  • Srbija pripada Zapadu i tezi da udje u EU i NATO poslednjih 30 godina. Za to vreme dobila je bombardovanje, Srbi u Republici Srpskoj, na Kosovu i u Crnoj Gori okupirani, iz Hrvatske prognani, ekonomija unistena, omladina emigrirala. Standard u Kini i Rusiji je vec bolji od standarda u Srbiji. Amerika nas ovom antisrpskom politikom gde nas je oznacila kao glavne gubitnike njenog svetskog poretka gura do tacke kad vise nemamo nista da izgubimo osim tezine svojih lanaca.

  • Ako se nastavi ovo neizdrzivo stanje, otvoriti sirom granice imigraciji iz Rusije, Ukrajine i Kine. Ako nas kaznjavaju zato sto na nas gledaju kao na male Ruse, dobice stvarno u Srbiji Ruse i Kineze, pa nek onda njih pokusaju da bombarduju. Sta mi imamo od Americkog bogatstva kad je standard u Srbiji na nivou Africkog, nezaposlenost i ovolika emigracija. I Britanija je bila najbogatija sila pa su Irce drzali u teskom siromastvu, dok njima nije prekipelo i odvojili se od njih po bilo koju cenu.

 7. Sa postepenim propadanjem Sluzba ce da vlada josnjedno 40 godina. I dana kad kazu eto umro je Djoka Djokic i danas u srbiji zivi samo 2 miliona Srba reci ce da ali NATO i zapadne sile zele nam da nestanemo i onda moramo da se zbijemo jer nas svi mrze.

 8. A glupak Srbenda (Lune) ce citirati stih Matije Beckovica o manitom vuku, a on je jadan covek verovatno mu je pripreceno da rdi za Udbu. Tako su mu iskoristili tu knjigu napisany 1976, kao sto su pred izbore 1991, magicno, poceli u beogradu da prikazuju predstavu ko se boji Virdzinije Vulf (pa je dlavko budihna rekao ko se Boji vuka jos). A Vuk je pre 25 godina rekao da idemo ka bioloskom nestajanju. Pa se smejte vi, ali vasu decu ce siptari i hrvati da pljuju posred Beograda i nece im dati da nose sajkacu i opanke. Al da da Vuk je kriv a ne Lunetov otac i mater.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here