Директора Двери Димовића оптужују за финансијске махинације: Из Двери тврде да ништа није тачно!

Поделите:

Твитер налог Хејтујемиздајнике тврди да је Димович “амерички човек, координатор операције Холограм”

На Твитеру, на страни Хејтујемиздајнике појавиле су се информације о фирмама које наводно поседује директор Двери Слободан Димовић, за кога они тврде да је “амерички човек, координатор операције Холограм”.

Они су окачили његову слику уз објашњење “Упознајте Слободана Димовића, америчког човека у Дверима, координатор операције Холограм. Преко финансијских махинација плете мрежу сарадника. Организатор криминалних радњи извлачења и прања новца који Двери добијају из буџета”.

А онда су окачили и фирме директора Двери Слободана Димовића, Предузеће за производњу, промет, трговину и услуге Слатки кутак доо Рашка.

Новинари Еспреса кажу да су позвали Двери да прокоментаришу ове наводе који су изнесени на твитер страници Хејтујеиздајнике, и они су за “Еспресо” рекли да је финансирање Двери сваке године предмет анализе Агенције за борбу против корупције и до сада никада није нађено ништа спорно.

– Напомињемо да су у њихове извештаје уврштене и све фактуре које се сада тенденциозно пласирају јавности. Ако Агенција као надлежна институција није нашла ништа спорно у њима, не разумемо како медијима релевантан извор може бити неки лажни твитер налог. Директор Покрета се раније бавио приватним пословима, што такође није тајна, али је лако проверива информација да те фирме више нису у функцији – рекли су за “Еспресо” из Двери.

Еспресо

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here