Дивља свиња страдала у центру Београда после пада са гараже на Обилићевом венцу

Поделите:

Радници су покушали да је истерају из гараже

После “крда” дивљих свиња с којима су Београђани имали прилике да се сретну очи у очи, грађани су упозорени на опасност од ових животиња, бар када су у питању општине Земун и Нови Београд. Међутим, наш читалац је сведочио инциденту у самом центру града, чији је главни актер баш једна дивља свиња. Нажалост, по њу се све завршило трагично.

У гаражу на Обилићевом венцу јутрос је ушла једна дивља свиња, радници ЈKП “Паркинг сервис” су покушали да је истерају из гараже, а она је том приликом прескочила преко ограде са шестог нивоа и страдала

ПОБЕГЛЕ СА ВЕЛИKОГ РАТНОГ ОСТРВА

Одређени број дивљих свиња, услед високог водостаја Дунава који је поплавио Велико ратно острво, спас је пронашао на подручју Новог Београда, што је проузроковало велику узнемиреност у јавности.

ЗОВИТЕ НАДЛЕЖНЕ СЛУЖБЕ

На терену су уведена дежурства Ловачког удружења “Земун”, полиције и ЈKП “Ветерина Београд”, који предузимају мере хватања, успављивања и збрињавања у прихватилишту којим газдује ЛУ “Земун”, као и сталног праћења њиховог кретања.

Ми вам предлажемо да ако у неком дели града угледате ове животиње, назовете надлежне службе да реше ситуацију, да не покушавате ништа сами, да се управо овако нешто не би десило.

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here