Ђилас: РТС да објави мој деманти; Весић предлаже ТВ дуел

Поделите:

Оснивач Савеза за Србију Драган Ђилас тражи од РТС-а да прочитају његов деманти на, како каже, лажи које је о њему изнео заменик градоначелника Горан Весић.

Весић му одговара позивом на ТВ дуел.

“Нека медијски тајкун Ђилас предложи телевизију са националном покривеношћу, термин и водитеља. За мене је ТВ дуел прилика да грађане Србије поново упознам са злоупотребама које је Ђилас вршио док је био на власти. Биће то прилика и да грађани Србије сазнају како се Ђилас обогатио док је био Тадићев директор Народне канцеларије, Kоштуничин министар и тајкунски градоначелник”, навео је Весић.

Kаже и да је уверен да ће дуел бити шанса за Ђиласа да објасни како је 2006. године пријавио женину вилу на Дедињу, аутомобил из 2007. године и 70.000 евра уштеђевине а 2016. године када је отишао са власти сам је пријавио да има 24 милиона евра у некретнинама.

Весић се, каже, нада да је “Драган Ђилас довољно храбар да изађе на ТВ дуел уместо што се крије иза саопштења”.

На свом Твитер налогу Ђилас је раније данас навео да је упутио допис јавном сервису у којем је, како каже, таксативно набројао “све лажи у којима је директно помињан”, а које је Весић изнео у суботу гостујући у јутарњем програму РТС-а.

 

б92

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here