Ђилас се спрда са Београђанима: Наводно га казнила комунална јер му није очитана БУС-ПЛУС картица КОЈУ ЈЕ ОН УВЕО БЕОГРАЂАНИМА!

Поделите:

Лидер ССП и бојкот опозиције Драган Ђилас објавио је на твитеру како га је комунална полиција казнила јер му није очитана Бус-плус картица.

На крају твита Ђилас додаје речи “Ко ли уведе тај Бус плус…”

Управо је Ђилас увео Бус-плус картицу за плаћање градског превоза. Предузеће АПЕКС је добило посао увођења система Бус-плус у време када је Ђилас био градоначелник Београда.

Četiri godine od kada je Apeks dobio nezakoniti konkurs i godinu dana aktivnog rada i dalje nije otklonio najbanalnije procedure i gluposti koje se lome isključivo preko leđa savesnih građana.

Posted by Milan Kamponeski on Уторак, 26. фебруар 2013.

Блогер Милан Kампонески је рекао да је привођен 2012. године када је писао о систему Бус плус и томе да је фирма са 612 евра капитала и два запослена добила посао да наплаћује јавни превоз у Београду.

„Бус-плус“ је уведен преко градске управе. Од самог оснивања тог система у јавности су се појавиле информације да је тендер спроведен незаконито. Глас против „бус-плуса“ подигли су прво синдикати ГСП, који су тражили да полиција провери ко су прави власници фирми задужених за тај систем.

Колико је вероватно да се Ђилас заиста возио градским превозом?

 

 

Поделите:

2 Коментари

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here