Ђилас шокирао Србију – Тражи да се вакцинише 5 милиона грађана Србије

Поделите:

Kакве све глупости може да изрекне неки назови лидер опозиције у кратком видеу то је тешко замислити.
Ипак је Ђилас то успео, па се просто намеће питање шта је паметно уопште рекао у овом видео снимку препуном демагогије и глупости.

Замислите када Ђилас саветује грађанима Србије да сви носе маске и на улици и то после стотина упозорења најеминентнијих научника светког гласа да маске на улици ничему не служе што се тиче корона вируса а уз то и оштећују плућа смањивањем дотока кисеоника.

Врхунац глупости до сада незабележене у светској медицини је да се корона не може зауставити ако се не вакцинише најмање 70 посто становништва у свакој држави.

По Ђиласовој мудрости за Србију је дакле добра варијанта да се вакцинише 5 милиона Срба да би се спасили од короне која је по тврдњама светских научника у нивоу обичног грипа.

 

Дакле Вучићева изјава да ће бити наређено вакцинисање 2 милиона људи против грипа са којом је изазвао бес народа и један је од разлога уличног бунта, је много повољнија од Ђиласове намере да вакцинише 5 милиона грађана Србије.

Ђилас још није научио да се колективни имунитет не стиче вакцинама а занемарио је и реч компетентног српског стручњака доктора Бранимира Несторовића да се колективни имунитет на корону стиче са 40 посто становништва који преболи корону и да је то једини пут за трајну заштиту.

Очигледно је препоручивање Ђиласа моћном фармако лобију, као и Јеремића који је јавно снимио вакцинисање своје ћерке са ММР вакцином и то поставио на Твитер.

Мизерно изгледа то препоручивање фармако лобију, као да народ то не види.

Kада је народ побеснео због Вучићевих 2 милиона вакцина за грађане Србије може се само замислити колико ће побеснети ако икад ова фармако опозиција дође на власт са њихових 5 милиона вакцина.

 

Најбоље је за тај опозициони блок у СЗС да Ђилас ништа не говори, јер је за 14 минута успео да изговори невероватну количину глупости, да пусти Бошка Обрадовића да даје изјаве, јер ће у противном на власт доћи за 100 година (ако буду живи)

 

 

Wебтрибуне.рс

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here