Ђорђе Ивковић: Здраво сванули босанчероси, је*о вас Фрањо Јосиф!

Поделите:

Коментар редовног читаоца на вест постављену на Видовдан: Харадинај: На КиМ корумпирани политичари и судије

Здраво сванули босанчероси, јебо вас Фрањо Јосиф.

Коју сте псину данас за Србију, која вас тако наказне љебом рани, смислили?
Јуче је чипуљичка курвештија Вучић курвински предао судство свом коалиционом партнеру, Харадинају.

Али, пошто међ’ Србљем има још часних људи, те су судије СВЕ ДО ЈЕДНОГ у првом маху одбили да положи заклетву крволоку. За сада неће да буду кадије.

Одмах је Скот упао код Вучића, и у бесу пичкоустом разбио пичку. Вучић је намах клекао и, да одобровољи Скота, онако разбијене њокалице извршио је, правно речено felacio, радња која је, осим код курви и педера, регистрована и код мајмуна, полумајмуна и напредних врста слепих мишева. У српском народу ова радња се зове “пушење курца”, а није из Аустрије.

За народ је дато обавештење,да су “вођени разговори о правосуђу на Косову, и да Београд и Приштина треба да…бал, бал, бал…”. Како је Вучић могао да разговара док му је до гркљана Скотов курац, ми не знамо. Наш народ каже “какав је, на пркно би проговорио”, може бит’ да је та варијанта: Вамо му га пуши, онамо му пјева.
Обећао Вучић још да ће првом згодом, у интересу стабилности региона, да попуши и Храдинају. Па ред би већ био. Што је Харадинај гори од других наших пријатеља?

Но занимљиво је, како блентави босанчероси Радун и Балабан мудро ћуте. Ињца и не рачунам, он се бори с троловима, гномовима и санџамама од поноћи. А, да?! А ђе ви је онај псић у хлачицама, Горан Гаврић? Чекају директиву? Саће Крле екс Тадић, да им да смернице, па ће некако срочити домаћу задаћу и зараде плаћу са грбаче мученог Спасе Узелца, преко чијих рука пређе што хемије што куђеље по триест тона дневно, а о викендима и по четрес. Па срам вас било, Жељко Цвијановић зна из своје руке да напише састав да се сви зачуде како је све лијепо преварио.

Извор: Фејсбук профил Ђорђе Ивковић  и истоветан коментар на сајту Видовдан

Поделите:

16 Коментари

 1. Захваљујем на указаном поверењу.
  Морам ипак учинити неке исправке.
  1. Јесте, живим у Сиригу, али нисам Херцеговац. Ја сам рођен у Шумадији, молићемо фино. Дивота је бити дођош међу дођошима.
  2. Треба правити разлику између Босанца, што је одредница завичаја, и босанчероса (како се види пише се малим словом), што је карактерно-ментално-васпитни сустав у човека. У најкраћем, то је онај сој људи који Србију доживљавају као окупирану или непријатељску територију, и немају ништа бољи однос према Србима из других крајева него хрвати итд. Познајем неке такве који су већ пету генерацију у Србији, али је никако не доживљавају као своју отаџбину. На жалост, много је таквих. Вучић, његова камарила и ботови, већином припадају том соју, и немам намере да мишљење мењам, док сами Босанци се не дистанцирају од таквих.
  3. Није никаква тајна да је мој “упад” на овакав начин изазван подмуклим деловањем чланова ваше редакције на једном другом сајту. Просто, показало се да се продали.
  4. Иначе, знали смо и за боља времена. Ево написа из 2011. Пренет је са Видовдана ( сад га овде више нема), а пренео га је мој доскорашњи ФБ пријатељ Жељко Ињац.
  http://pouke.org/forum/topic/15086-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%82%D1%83%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D1%80%D0%BF%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BC%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D1%9B%D0%B8-%D1%83-%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%83/
  5. Дужан сам и једно извињење: Напис о Драгу Пилселу видим да сте објавили. Пропустио сам да га видим јер је објављен са неколико месеци закашњења, а Гугл не показује тај резултат.
  И не секирајте се, бићу ја још неко време оде…

  • Hm,hmm…Latinka Perovic iz Kragujevca,Igor Mirovic iz Krusevca,Maja Gojkovic iz Cacka,sa,od skora,pocasnim gradjaninom Subotice, Matijom Beckovice..vi,stojite,postojano u Vojvodini..” kano klisurine”..pod,prismotrom,sluzbujusceg Nenada fon Canka.

 2. Lijepo sto je “komentar” istoga ovako postavljen. Prije toga pozelio sam mu, iskreno, zagrljaj mjesecine. Ne prima se… On je Mrznja ovaplocena u sablju. Ne mrziti ga, tako mu se moze pomoci.
  Druga je stvar sto ovakvi ni u jednoj zemlji u svijetu nemaju pristupa bilo kom obliku javnosti.
  Bog ce Ti, DJordje, pomoci!

  • Теби и овим осталим Вучићевим гелиптерима, велеиздајницима и архи-пропалицама, ни Бог више не може помоћи.
   Међутим, кад већ већ то радите од себе, бар се поштено полијте говнима, у духу ваших светлих традиција.
   https://www.youtube.com/watch?v=qe4qrhizjaU

   • Пусти багру Ђорђе, сад им је директива да од себе праве жртву, прочитали шта је пројектовање, па сад само какофонија понављања како их они који се не слажу, мрзе. Ваљда треба да волимо издајнике и правимо се глупи да не видимо шта раде. А осим тога, пре свега вас презиремо са све вашим богатствима и оделцима по емисијама у којима само испадате смешни осим оног бивола Цвијановића, он је већ докторирао удбашење па може и себе да убеди у своје болештине. Иначе сам из Босанске Крупе, пре тога Далматинска Крајина, али прекодринац и проклети да сте као што већ јесте па лепо каже наш народ за такве који само гледају користи да су проклети. Дрвару са све Боканом, Бугојну, Цазину, Семберији од Сава Милошевића и Милоша Бојанића, то сте ви говеђа сорто и кршни ерцегованци паровићевски , мало вас је Дража казнио на жалост, премало. Сићи ће поново са Мањаче и Романије вуци и соколови из Гвоздених пукова са југа, камен на камену од ваших кула од карата неће остати.

    • Ко мало издаље гледа, боље види. Чини се да си у праву. Некада ваља и млађега послушати.

     Знаш како, ја сам по вокацији фудбалер, играо у главном по садашњој кодификацији “задњег везног”, а онда се то звало “пресретач”, и јао си га оном гога пресретач пресретне.
     Елем, за Титина вакта, у оквиру “Дана ослобођења Општине Темерин” (који је иначе пада два дана пре ослобођења Новога Сада, што може бити само ако су ослободиоци надирали из Маџарске), редовно су одржавани фудбалски турнири “Братство-јединства” четири општинска ФК. Тако ред дошао да Бачки Јарак буде домаћин турнира. За Јарачане левог бека играо страшни “Маре” (надимак). Г. Жељко Ињац га вероватно зна. По конфигурацији би(к)чић LX, згурен, чело 3цм., све једно му да ли игра бос или у копачками. И тај Маре буквално скрши једно наше дете од 17 година. (А и њему надимак Маре?!). Околита публика рже, подржава… Аааа, па неш… Крене Маре у напад… Кад сам му унишо клизећим стартом у задње ноге, одлетио Маре у жицу до своје публике. Ал што је одлетио, него је поза значајна: глава доле, копачке негде у вр’ ограде. Још горе, кука ко сиња кукавица “Јоооој!” Ја му притекнем у помоћ и велим да сви чују: “Шта кукаш пичко једна, знаш децу да тучеш а сад јаучеш!” Скочише са њине клупе “Који је ово нааачин?!”, петорица публике хоће да прескочи ограду, али им не успева а ја се не померам уназад, што би ред био. Маре оде као жртва геноцида у свлачионицу. Судија ми рече “Добро, немој више”. Ни жути нисам добио. После била вечера и све.

     Не волим силеџије никако, а ове са 3цм особито.
     И ево, за крај, пошто се један партизан, народни херој грозио и презимена овога правог Србина, ето моја омиљена:
     https://www.youtube.com/watch?v=-ZORMA_RfxQ

 3. Hm,hmm…ipak, promene su vidljive, sav svet izvtemelja se menja? devedesete,su malo ” utihnuli jaganjci”.. vreme,koje je pocelo,sa pljuvanjem Licana,smenjivanja,slanja na zasluzene prinudne odmore,otkaze,u ” domacinskoj serbije”… Vidim,nesto se izmedju sebe ” kurobecaju”, Ercegovci i Bosanci,srbske perjanice..nekako,kao po ” kliznoj skali ” ..” Prvo,su dosli po Licane..nisam bio licanin ??
  http://prvo.su.dosli

  • О чему ово овде пише? Луне, Дане, Мане или који ли си, као прво, ја сам Србин, не велики, али не ни мали као што је призвук ироније на твоје перјаница да сам велики, појма немам. Имам и пријатеље Личане, хвала Богу оне који нису комунисти, од Будисављевића Јованкиних што знам, оно је ђавоимано колико нарајцано и болесно. А иначе је и данас у гарди Престолонаследника по породичној традицији један Личанин. О чему ти причаш? Кад то па овде нису бар неки из 50 нијанси црвене и само за будале шатро бивши партијци комунистичке партије били власт? Када? Рећи ћеш после 5ог очекивао сам, а ти спомињеш 90е?! Па чији је СлобО, Мићун, Тадић, Вукодлак, Шушељ и остале креатуре? Да нису моји? Буди Бог с’ нама. Чека се Балабан да нам то појасни, Радионице бравуре су ипак прошле непримећено, односно превише приметни ораторски приступ љигавштине. Ене их как лајкују да су так религије фуј и демоде. А клерикалци Видовдан у називу имају. Ви сте за жаљење као ходајући шизофренија, у томе је наш проблем. Ви сте наша мука и срамота. Одрасли, а инфантилни дрипци, на нивоу племена, због таквих нас је и онај амерички Изногуд и прозивао да смо шизофренија. Јок нисмо. Пола вас је за НАСА њихово истраживање, ево пошто кажете да је неко дошао по вас, ја се надам да ће они, па идите и једни и други што даље. А можете и сас Кинезима, не знам на кога се тренутно ложите, пошто Путин није Стаљин па вам ни не честита победе које ваљда не броји више онај Саша Зајечарац него Марко Благојевић са све и канцеларијом у власти па пицкоусто такође поуздани. Циркус Колорадо! Коалициони партнери и Јошка Броз и Воја Михаиловић. Даље нема, дотакли смо ниво јавне куће под овим лудаком који изјави да ето нема никог ни у својој с’ранци, а има по милиона чланова. Као да вам ми бирамо. Жалим само што сте део мог народа, а не неког непријатељског народа да парафразирамо маратонце. Шта је Тома Николић дозволио да му ураде остаће записано у историји. Само као што се чуло пре неки дан управо кад вас подсетим на Кинезе, није тај рекао задњу реч. Сви само пуштамо ову будалу да самог себе срчком уништи какав је помахнитао, а тада ћемо вас се сетити када већ тражиш.

   • Hm,hmm..pardon, Srbija nema prestolonaslednika, tron se,ugasio,po sopstvenom,ustavu dinanstije,” odsustvom kralja,duzim od sest meseci iz zemlje,tron se gasi ” u potpisu kralj Petar I Karadjordjevic.
    Druga je stvar,naci nekog ” netruleznog”, pa Jovo nanovo,ali bez licana..pa se hebite onako bratski medju sobom.

    • Неће бити. То би важило да се прво испоштује одредба о онима који су рушили Уставни поредак и да референдум није, а то свако зна, организован ћоравим кутијама.

 4. Hm,hmm..ne bih,da se ponavljam,pisao sam o tome,a sve sam doziveo,licno, iskljucivo,i usmeno naznaceno,na ” pocetku”..kada je rada Lanbada,igrala kolce,direktor sumadinac,meni imkolegi,takodje Licaninu..” e,doslo je vreme,da se vi srbi iz hrvatske naucite da ste u Srbiji,bgradjani drugog reda,u Drugom svetskom ratu,ste se pokazali dobro,videcemo,sta cete sad da uradite” ..dignuta obrva,neki smesak izadje iz kancelarije”, u tom momentu,ja i kolega,poima nismo imali da ce biti rata. Kasnije,kada je pocelo,odlazim,kao dobrovoljac,srecom,vracam se ziv,a jedan drugar,on sedi pored..Sta vi Srbi hocete,da,uvucete Srbiju u rat,Neka,pripremljena,druga prica i ” krivica”..prinudni,odmor..otkaz,dinkiceva stedna knjizica…i na ulicu. Sada,vidim,visecse ne pominju licani,nego hercegovci i bosanci..spala kniga na dva slova, Dodik i Vucic,..hercegovaca,slabo..” Tesno im ga skroji nane”..

 5. […]  И главне псеудопатриоте у Србији, по овом аутору, такође припадају „босанчероском несвету… – Вучић и Шешељ су Босанци” (овде). „Шешељ патолошки мрзи Србијанце”, тврди овај аутор. „Ја сам га јасно чуо са раздаљине од 15 метара, како урла: `Ј…ћу вам мајку србијанску! Ј…ћу вам мајку циганску!`” (овде). А када је српско судство на Косову „интегрисано” у косоварско (2017), уследио је коментар: „Јуче је чипуљичка к…..а Вучић предао судство свом коалиционом партнеру, Харадинају. Здраво сванули босанчероси, ј…о вас Фрањо Јосиф. Коју сте псину данас за Србију, која вас тако наказне љебом рани, смислили?” (овде). […]

 6. […] И главне псеудопатриоте у Србији, по овом аутору, такође припадају „босанчероском несвету… – Вучић и Шешељ су Босанци” (овде). „Шешељ патолошки мрзи Србијанце”, тврди овај аутор. „Ја сам га јасно чуо са раздаљине од 15 метара, како урла: `Ј…ћу вам мајку србијанску! Ј…ћу вам мајку циганску!`” (овде). А када је српско судство на Косову „интегрисано” у косоварско (2017), уследио је коментар: „Јуче је чипуљичка к…..а Вучић предао судство свом коалиционом партнеру, Харадинају. Здраво сванули босанчероси, ј…о вас Фрањо Јосиф. Коју сте псину данас за Србију, која вас тако наказне љебом рани, смислили?” (овде). […]

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here