Đorđe Ivković: Zdravo svanuli bosančerosi, je*o vas Franjo Josif!

Podelite:

Komentar redovnog čitaoca na vest postavljenu na Vidovdan: Haradinaj: Na KiM korumpirani političari i sudije

Zdravo svanuli bosančerosi, jebo vas Franjo Josif.

Koju ste psinu danas za Srbiju, koja vas tako nakazne ljebom rani, smislili?
Juče je čipuljička kurveštija Vučić kurvinski predao sudstvo svom koalicionom partneru, Haradinaju.

Ali, pošto međ’ Srbljem ima još časnih ljudi, te su sudije SVE DO JEDNOG u prvom mahu odbili da položi zakletvu krvoloku. Za sada neće da budu kadije.

Odmah je Skot upao kod Vučića, i u besu pičkoustom razbio pičku. Vučić je namah klekao i, da odobrovolji Skota, onako razbijene njokalice izvršio je, pravno rečeno felacio, radnja koja je, osim kod kurvi i pedera, registrovana i kod majmuna, polumajmuna i naprednih vrsta slepih miševa. U srpskom narodu ova radnja se zove “pušenje kurca”, a nije iz Austrije.

Za narod je dato obaveštenje,da su “vođeni razgovori o pravosuđu na Kosovu, i da Beograd i Priština treba da…bal, bal, bal…”. Kako je Vučić mogao da razgovara dok mu je do grkljana Skotov kurac, mi ne znamo. Naš narod kaže “kakav je, na prkno bi progovorio”, može bit’ da je ta varijanta: Vamo mu ga puši, onamo mu pjeva.
Obećao Vučić još da će prvom zgodom, u interesu stabilnosti regiona, da popuši i Hradinaju. Pa red bi već bio. Što je Haradinaj gori od drugih naših prijatelja?

No zanimljivo je, kako blentavi bosančerosi Radun i Balaban mudro ćute. Injca i ne računam, on se bori s trolovima, gnomovima i sandžamama od ponoći. A, da?! A đe vi je onaj psić u hlačicama, Goran Gavrić? Čekaju direktivu? Saće Krle eks Tadić, da im da smernice, pa će nekako sročiti domaću zadaću i zarade plaću sa grbače mučenog Spase Uzelca, preko čijih ruka pređe što hemije što kuđelje po triest tona dnevno, a o vikendima i po četres. Pa sram vas bilo, Željko Cvijanović zna iz svoje ruke da napiše sastav da se svi začude kako je sve lijepo prevario.

Izvor: Fejsbuk profil Đorđe Ivković  i istovetan komentar na sajtu Vidovdan

Podelite:

16 Komentari

 1. Zahvaljujem na ukazanom poverenju.
  Moram ipak učiniti neke ispravke.
  1. Jeste, živim u Sirigu, ali nisam Hercegovac. Ja sam rođen u Šumadiji, molićemo fino. Divota je biti dođoš među dođošima.
  2. Treba praviti razliku između Bosanca, što je odrednica zavičaja, i bosančerosa (kako se vidi piše se malim slovom), što je karakterno-mentalno-vaspitni sustav u čoveka. U najkraćem, to je onaj soj ljudi koji Srbiju doživljavaju kao okupiranu ili neprijateljsku teritoriju, i nemaju ništa bolji odnos prema Srbima iz drugih krajeva nego hrvati itd. Poznajem neke takve koji su već petu generaciju u Srbiji, ali je nikako ne doživljavaju kao svoju otadžbinu. Na žalost, mnogo je takvih. Vučić, njegova kamarila i botovi, većinom pripadaju tom soju, i nemam namere da mišljenje menjam, dok sami Bosanci se ne distanciraju od takvih.
  3. Nije nikakva tajna da je moj “upad” na ovakav način izazvan podmuklim delovanjem članova vaše redakcije na jednom drugom sajtu. Prosto, pokazalo se da se prodali.
  4. Inače, znali smo i za bolja vremena. Evo napisa iz 2011. Prenet je sa Vidovdana ( sad ga ovde više nema), a preneo ga je moj doskorašnji FB prijatelj Željko Injac.
  http://pouke.org/forum/topic/15086-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%82%D1%83%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D1%80%D0%BF%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BC%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D1%9B%D0%B8-%D1%83-%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%83/
  5. Dužan sam i jedno izvinjenje: Napis o Dragu Pilselu vidim da ste objavili. Propustio sam da ga vidim jer je objavljen sa nekoliko meseci zakašnjenja, a Gugl ne pokazuje taj rezultat.
  I ne sekirajte se, biću ja još neko vreme ode…

  • Hm,hmm…Latinka Perovic iz Kragujevca,Igor Mirovic iz Krusevca,Maja Gojkovic iz Cacka,sa,od skora,pocasnim gradjaninom Subotice, Matijom Beckovice..vi,stojite,postojano u Vojvodini..” kano klisurine”..pod,prismotrom,sluzbujusceg Nenada fon Canka.

 2. Lijepo sto je “komentar” istoga ovako postavljen. Prije toga pozelio sam mu, iskreno, zagrljaj mjesecine. Ne prima se… On je Mrznja ovaplocena u sablju. Ne mrziti ga, tako mu se moze pomoci.
  Druga je stvar sto ovakvi ni u jednoj zemlji u svijetu nemaju pristupa bilo kom obliku javnosti.
  Bog ce Ti, DJordje, pomoci!

   • Pusti bagru Đorđe, sad im je direktiva da od sebe prave žrtvu, pročitali šta je projektovanje, pa sad samo kakofonija ponavljanja kako ih oni koji se ne slažu, mrze. Valjda treba da volimo izdajnike i pravimo se glupi da ne vidimo šta rade. A osim toga, pre svega vas preziremo sa sve vašim bogatstvima i odelcima po emisijama u kojima samo ispadate smešni osim onog bivola Cvijanovića, on je već doktorirao udbašenje pa može i sebe da ubedi u svoje boleštine. Inače sam iz Bosanske Krupe, pre toga Dalmatinska Krajina, ali prekodrinac i prokleti da ste kao što već jeste pa lepo kaže naš narod za takve koji samo gledaju koristi da su prokleti. Drvaru sa sve Bokanom, Bugojnu, Cazinu, Semberiji od Sava Miloševića i Miloša Bojanića, to ste vi goveđa sorto i kršni ercegovanci parovićevski , malo vas je Draža kaznio na žalost, premalo. Sići će ponovo sa Manjače i Romanije vuci i sokolovi iz Gvozdenih pukova sa juga, kamen na kamenu od vaših kula od karata neće ostati.

    • Ko malo izdalje gleda, bolje vidi. Čini se da si u pravu. Nekada valja i mlađega poslušati.

     Znaš kako, ja sam po vokaciji fudbaler, igrao u glavnom po sadašnjoj kodifikaciji “zadnjeg veznog”, a onda se to zvalo “presretač”, i jao si ga onom goga presretač presretne.
     Elem, za Titina vakta, u okviru “Dana oslobođenja Opštine Temerin” (koji je inače pada dva dana pre oslobođenja Novoga Sada, što može biti samo ako su oslobodioci nadirali iz Madžarske), redovno su održavani fudbalski turniri “Bratstvo-jedinstva” četiri opštinska FK. Tako red došao da Bački Jarak bude domaćin turnira. Za Jaračane levog beka igrao strašni “Mare” (nadimak). G. Željko Injac ga verovatno zna. Po konfiguraciji bi(k)čić LX, zguren, čelo 3cm., sve jedno mu da li igra bos ili u kopačkami. I taj Mare bukvalno skrši jedno naše dete od 17 godina. (A i njemu nadimak Mare?!). Okolita publika rže, podržava… Aaaa, pa neš… Krene Mare u napad… Kad sam mu unišo klizećim startom u zadnje noge, odletio Mare u žicu do svoje publike. Al što je odletio, nego je poza značajna: glava dole, kopačke negde u vr’ ograde. Još gore, kuka ko sinja kukavica “Jooooj!” Ja mu priteknem u pomoć i velim da svi čuju: “Šta kukaš pičko jedna, znaš decu da tučeš a sad jaučeš!” Skočiše sa njine klupe “Koji je ovo naaačin?!”, petorica publike hoće da preskoči ogradu, ali im ne uspeva a ja se ne pomeram unazad, što bi red bio. Mare ode kao žrtva genocida u svlačionicu. Sudija mi reče “Dobro, nemoj više”. Ni žuti nisam dobio. Posle bila večera i sve.

     Ne volim siledžije nikako, a ove sa 3cm osobito.
     I evo, za kraj, pošto se jedan partizan, narodni heroj grozio i prezimena ovoga pravog Srbina, eto moja omiljena:
     https://www.youtube.com/watch?v=-ZORMA_RfxQ

 3. Hm,hmm…ipak, promene su vidljive, sav svet izvtemelja se menja? devedesete,su malo ” utihnuli jaganjci”.. vreme,koje je pocelo,sa pljuvanjem Licana,smenjivanja,slanja na zasluzene prinudne odmore,otkaze,u ” domacinskoj serbije”… Vidim,nesto se izmedju sebe ” kurobecaju”, Ercegovci i Bosanci,srbske perjanice..nekako,kao po ” kliznoj skali ” ..” Prvo,su dosli po Licane..nisam bio licanin ??
  http://prvo.su.dosli

  • O čemu ovo ovde piše? Lune, Dane, Mane ili koji li si, kao prvo, ja sam Srbin, ne veliki, ali ne ni mali kao što je prizvuk ironije na tvoje perjanica da sam veliki, pojma nemam. Imam i prijatelje Ličane, hvala Bogu one koji nisu komunisti, od Budisavljevića Jovankinih što znam, ono je đavoimano koliko narajcano i bolesno. A inače je i danas u gardi Prestolonaslednika po porodičnoj tradiciji jedan Ličanin. O čemu ti pričaš? Kad to pa ovde nisu bar neki iz 50 nijansi crvene i samo za budale šatro bivši partijci komunističke partije bili vlast? Kada? Reći ćeš posle 5og očekivao sam, a ti spominješ 90e?! Pa čiji je SlobO, Mićun, Tadić, Vukodlak, Šušelj i ostale kreature? Da nisu moji? Budi Bog s’ nama. Čeka se Balaban da nam to pojasni, Radionice bravure su ipak prošle neprimećeno, odnosno previše primetni oratorski pristup ljigavštine. Ene ih kak lajkuju da su tak religije fuj i demode. A klerikalci Vidovdan u nazivu imaju. Vi ste za žaljenje kao hodajući šizofrenija, u tome je naš problem. Vi ste naša muka i sramota. Odrasli, a infantilni dripci, na nivou plemena, zbog takvih nas je i onaj američki Iznogud i prozivao da smo šizofrenija. Jok nismo. Pola vas je za NASA njihovo istraživanje, evo pošto kažete da je neko došao po vas, ja se nadam da će oni, pa idite i jedni i drugi što dalje. A možete i sas Kinezima, ne znam na koga se trenutno ložite, pošto Putin nije Staljin pa vam ni ne čestita pobede koje valjda ne broji više onaj Saša Zaječarac nego Marko Blagojević sa sve i kancelarijom u vlasti pa pickousto takođe pouzdani. Cirkus Kolorado! Koalicioni partneri i Joška Broz i Voja Mihailović. Dalje nema, dotakli smo nivo javne kuće pod ovim ludakom koji izjavi da eto nema nikog ni u svojoj s’ranci, a ima po miliona članova. Kao da vam mi biramo. Žalim samo što ste deo mog naroda, a ne nekog neprijateljskog naroda da parafraziramo maratonce. Šta je Toma Nikolić dozvolio da mu urade ostaće zapisano u istoriji. Samo kao što se čulo pre neki dan upravo kad vas podsetim na Kineze, nije taj rekao zadnju reč. Svi samo puštamo ovu budalu da samog sebe srčkom uništi kakav je pomahnitao, a tada ćemo vas se setiti kada već tražiš.

   • Hm,hmm..pardon, Srbija nema prestolonaslednika, tron se,ugasio,po sopstvenom,ustavu dinanstije,” odsustvom kralja,duzim od sest meseci iz zemlje,tron se gasi ” u potpisu kralj Petar I Karadjordjevic.
    Druga je stvar,naci nekog ” netruleznog”, pa Jovo nanovo,ali bez licana..pa se hebite onako bratski medju sobom.

    • Neće biti. To bi važilo da se prvo ispoštuje odredba o onima koji su rušili Ustavni poredak i da referendum nije, a to svako zna, organizovan ćoravim kutijama.

 4. Hm,hmm..ne bih,da se ponavljam,pisao sam o tome,a sve sam doziveo,licno, iskljucivo,i usmeno naznaceno,na ” pocetku”..kada je rada Lanbada,igrala kolce,direktor sumadinac,meni imkolegi,takodje Licaninu..” e,doslo je vreme,da se vi srbi iz hrvatske naucite da ste u Srbiji,bgradjani drugog reda,u Drugom svetskom ratu,ste se pokazali dobro,videcemo,sta cete sad da uradite” ..dignuta obrva,neki smesak izadje iz kancelarije”, u tom momentu,ja i kolega,poima nismo imali da ce biti rata. Kasnije,kada je pocelo,odlazim,kao dobrovoljac,srecom,vracam se ziv,a jedan drugar,on sedi pored..Sta vi Srbi hocete,da,uvucete Srbiju u rat,Neka,pripremljena,druga prica i ” krivica”..prinudni,odmor..otkaz,dinkiceva stedna knjizica…i na ulicu. Sada,vidim,visecse ne pominju licani,nego hercegovci i bosanci..spala kniga na dva slova, Dodik i Vucic,..hercegovaca,slabo..” Tesno im ga skroji nane”..

 5. […]  I glavne pseudopatriote u Srbiji, po ovom autoru, takođe pripadaju „bosančeroskom nesvetu… – Vučić i Šešelj su Bosanci” (ovde). „Šešelj patološki mrzi Srbijance”, tvrdi ovaj autor. „Ja sam ga jasno čuo sa razdaljine od 15 metara, kako urla: `J…ću vam majku srbijansku! J…ću vam majku cigansku!`” (ovde). A kada je srpsko sudstvo na Kosovu „integrisano” u kosovarsko (2017), usledio je komentar: „Juče je čipuljička k…..a Vučić predao sudstvo svom koalicionom partneru, Haradinaju. Zdravo svanuli bosančerosi, j…o vas Franjo Josif. Koju ste psinu danas za Srbiju, koja vas tako nakazne ljebom rani, smislili?” (ovde). […]

 6. […] I glavne pseudopatriote u Srbiji, po ovom autoru, takođe pripadaju „bosančeroskom nesvetu… – Vučić i Šešelj su Bosanci” (ovde). „Šešelj patološki mrzi Srbijance”, tvrdi ovaj autor. „Ja sam ga jasno čuo sa razdaljine od 15 metara, kako urla: `J…ću vam majku srbijansku! J…ću vam majku cigansku!`” (ovde). A kada je srpsko sudstvo na Kosovu „integrisano” u kosovarsko (2017), usledio je komentar: „Juče je čipuljička k…..a Vučić predao sudstvo svom koalicionom partneru, Haradinaju. Zdravo svanuli bosančerosi, j…o vas Franjo Josif. Koju ste psinu danas za Srbiju, koja vas tako nakazne ljebom rani, smislili?” (ovde). […]

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here