Ђука зове Шапића и Радуловића код себе у емисију: Дођите да сви виде ко сте!

Поделите:

Владимир Ђукановић, посланик СНС и водитељ емисије на ТВ Kомерникус „Kафа са Ђуком“ позвао је Сашу Радуловића и Александра Шапића да у његовој емисији одрже ТВ дуел и један другом у лице саспу сав прљав веш који су претходних дана износили по друштвеним мрежама…

– Пошто је јавност заиста заинтересована за оно што су господин Радуловић и господин Шапић изрекли један о другом претходних дана, а не могу да се договоре где би могли да одрже телевизијски дуел, ево ја им великодушно уступам термин своје емисије на ТВ Kоперникусу кад год пожеле, нек дођу слободно, добродошли су! Ради смо да угостимо њих двојицу и да имају телевизијски дуел на нашој телевизији. Заиста обојици желимо да пружимо прилику да један другом у лице кажу све оно што су претходних дана говорили и да јавност коначно сазна ко је ту велики стечајни управник и уништитељ предузећа, а ко је лопов са Новог Београда – поручио је Ђукановић путем своје фејсбук странице.
Подсетимо, њих двојица је требало да одрже дуел на једној другој телевизији, али се Радуловић у последњем тренутку предомислио правдајући се тиме да емисија не иде уживо. То је био повод да Шапић на Твитеру јавно призна да је будала и да га је Радуловић „извозао као последње магаре“.

– Ја сам будала, а не Радуловић и ЂБ. Две и по године ме пљују и вређају, а сад пред изборе су успели и да ме извозају као последње магаре. И на крају, одустану. Понављам. Ја сам будала. Са сектом сам од данас завршио, све остало ћемо на суду. београђани, срећни вам избори – написао је Шапић.

 

Информер

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here