Ђукановић: Никоме нећу дозволити да призива „авети ’90-их година прошлог века“

Поделите:

Председник Демократске партије социјалиста (ДПС) Мило Ђукановић изјавио је да никоме неће дозволити играње са Црном Гором и да „призива авети ’90-их година прошлог века“.

„Наша Влада неће дозволити никоме да се игра са Црном Гором и да призива авети из ’90-их. Зато желимо да кажемо да је Црна Гора учврстила свој интегритет и да ћемо одбранити миран живот грађана. Борићемо се са свима онима који желе да угрозе ту стабилност“, рекао је Ђукановић у петак, на свечаности поводом 26. годишњице оснивања те странке.

Он је оценио да је дуговечност ДПС-а у томе што је та странка пратила само државно-политички интерес Црне Горе.

„Никад нисмо имали могућност да се опустимо и мислимо на друге циљеве. Тако је било и у протеклој годину. Хтели смо да сачувамо стабилност имајући у виду дестриктивну способност опозиције“, рекао је Ђукановић.

Говорећи о чланству у НАТО организацији, Ђукановић је казао да је то највећи друштвени искорак и „највећа шанса ове генерације“.

Спутњик

Поделите:

1 коментар

  1. Uzivam da za sebe kazem da sam udaren. ” Ne, komsija, kako udaren!?”
    ” E, da nisam udaren, davno bih poludio!”- odgovaram. I sto god se reklo, smisaonost je tu.
    “…da priziva aveti 90-ih…”- apsolytna smisaonost: samo a v e t moze prizivati samu sebe; buduci se, valjda jos!, radi o muskom rodu, onda: samo se a v e t i nj a s a m opriziva- eno je ogleda se u devedesetim: ma, prava Avet!, avetuje Avetinja…

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here