Ђурђев: Први који ће забости нож у леђа Вучићу је министар Ненад Поповић!

Поделите:

Лидер политичког покрета Српска Лига, Александар Ђурђев, гостујући у јутарњем програму на Хепи ТВ код Миломира Марића, изјавио је да ће министар Ненад Поповић, који се сматра руским човеком, бити први који ће забости нож у леђа председнику Србије Александру Вучићу.

Ђурђев је то аргументовао добрим везама Поповића и Стаматовића. Стаматовић је наиме до недавно био члан Поповићеве партије, а потом је основао свој покрет и прикључио се у подршци опозицији. Велимир Илић и Бошко Обрадовић су чести гости Стаматовића на Златибору, као и Вук Јеремић. Најјаче упориште десног крила опозиције је управо окупљено око Стаматовића. На Златибору се редовно одржавају састанци Јеремића, Обрадовића, Илића и других лидера опозиције под покровитељством Стаматовића.

Поповићева странка Српска народна партија се налази у озбиљој кризи након што су је напустили виђенији људи као што је унук Драже Михаиловића, Војислав Михаиловић, и Радован Kалабић, због незадовољства политиком коју води Ненад Поповић.

Поделите:

3 Коментари

 1. Занимљво да је Видовдан водио кампању презентације Поповић кад је оснивао странку, удрзжење, а сада води кампању против.

 2. Stamatović to je ona lopuža što hoće da pravi Gondolu preko Zlatibora nikom ništa da ne plati,takse,poreze,građevinske dozvole?????
  Naviklo to samo da se bogati i da drpa državni novac pa se od navike teško rastaje.
  I sve negde po planinčinama se vijaju kao divlji veprovi oštre kljove.
  Valda tu mogu da se rasprndače i serendaju slobodno.
  U Beogradu se osećaju klaustrofobično gde ima mnogo sudova za privredni kriminal pa se plaše da ne zaglave u nekom,slučajno iz znatiželje,iznenada.

 3. Први који ће као и досада променити страну када добије сигнал из Вашнгтона да је Вучућ пуштен низ воду, је уцењени и са путером на глави Ивица Дачић.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here