Đurđev: Prvi koji će zabosti nož u leđa Vučiću je ministar Nenad Popović!

Podelite:

Lider političkog pokreta Srpska Liga, Aleksandar Đurđev, gostujući u jutarnjem programu na Hepi TV kod Milomira Marića, izjavio je da će ministar Nenad Popović, koji se smatra ruskim čovekom, biti prvi koji će zabosti nož u leđa predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Đurđev je to argumentovao dobrim vezama Popovića i Stamatovića. Stamatović je naime do nedavno bio član Popovićeve partije, a potom je osnovao svoj pokret i priključio se u podršci opoziciji. Velimir Ilić i Boško Obradović su česti gosti Stamatovića na Zlatiboru, kao i Vuk Jeremić. Najjače uporište desnog krila opozicije je upravo okupljeno oko Stamatovića. Na Zlatiboru se redovno održavaju sastanci Jeremića, Obradovića, Ilića i drugih lidera opozicije pod pokroviteljstvom Stamatovića.

Popovićeva stranka Srpska narodna partija se nalazi u ozbiljoj krizi nakon što su je napustili viđeniji ljudi kao što je unuk Draže Mihailovića, Vojislav Mihailović, i Radovan Kalabić, zbog nezadovoljstva politikom koju vodi Nenad Popović.

Podelite:

3 Komentari

 1. Zanimljvo da je Vidovdan vodio kampanju prezentacije Popović kad je osnivao stranku, udrzženje, a sada vodi kampanju protiv.

 2. Stamatović to je ona lopuža što hoće da pravi Gondolu preko Zlatibora nikom ništa da ne plati,takse,poreze,građevinske dozvole?????
  Naviklo to samo da se bogati i da drpa državni novac pa se od navike teško rastaje.
  I sve negde po planinčinama se vijaju kao divlji veprovi oštre kljove.
  Valda tu mogu da se rasprndače i serendaju slobodno.
  U Beogradu se osećaju klaustrofobično gde ima mnogo sudova za privredni kriminal pa se plaše da ne zaglave u nekom,slučajno iz znatiželje,iznenada.

 3. Prvi koji će kao i dosada promeniti stranu kada dobije signal iz Vašngtona da je Vučuć pušten niz vodu, je ucenjeni i sa puterom na glavi Ivica Dačić.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here