ДОБРО УНОВЧИО ВУЧИЋА! Лазар Ристовски од државе добио 84 милиона динара!

Поделите:

Многима је некада био омиљени глумац и симпатичан лик, а онда је Лазар Ристовски решио да подржи Александра Вучића. Сећамо се његове изјаве да су сви остали „мрсомуди“ и да због тога он стаје уз великог вођу. Међутим, делује да није ово све учинио само због љубави према лику и делу А.В.

Наиме, Ристовски је крајем прошле године од државе добио укупно 84 МИЛИОНА ДИНАРА на име свог филма „Чарапе Краља Петра“. Све се јасно може видети са фотографија које следе:

За наше читаоце који можда не знају, фирма „Зиллион филм“ је у власништву Ристовског. Дакле, од ФЦС (Филмски центар Србије, државна установа под контролом Владе) је добио највећи део новца, а како видимо из овог уговора, директно је „помогла“ и Влада. Међутим, то није све.

На овој слици сте могли да видите да се у читаву причу укључио и град Нови Сад, па је тако Ристовски добио и још 10 милиона од грађана Новог Сада.

Ако вам је лакше да срачунате у еврима, Лазар Ристовски је укупно добио близу 714 хиљада! Тако да је Лаза баш добро наплатио своје викање по предизборним скуповима. Испод можете да се подсетите колико је морао да пени и да се понижава за ове паре.

Герила.рс

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here