Dodik: Mirotvorac Mesić opet obukao USTAŠKO ODELO!

Podelite:

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je „umišljeni mirotvorac Stjepan Mesić opet obukao ustaško odijelo koje navlači po potrebi i samo kada treba napadati Srbe i Republiku Srpsku ili držati ustaške govore po Australiji“.

Na pitanje Srne da prokomentariše Mesićevu izjavu „da bi odmah trebalo presjeći koridor kad bi Republika Srpska pokušala da se otcijepi i da bi to bilo gotovo za par sati“, Dodik je rekao da bi „taj političar, koji je dio prošlosti u svakom smislu i koji je već dugi niz godina ostavljen na smetljištu istorije, u čijoj glavi očigledno vlada oluja, ponovo da ratuje i presijeca koridore i priziva NATO“.

Pošto se BiH i u međunarodnim političkim krugovima sve više spominje kao njen propali eksperiment, istakao je Dodik, srpski narod, koji iznad svega cijeni slobodu, jednostavno ne smije dopustiti da doživi potop u propaloj zajednici.

„Zato i mislim da je pri takvom stanju stvari racionalan dijalog o mogućem mirnom razlazu najbolje rješenje za sve u BiH“, rekao je predsjednik Srpske.

Dodik je konstatovao da zagovornike ratne opcije, poput jednog od grobara bivše Jugoslavije – Mesića, na svu sreću niko ništa i ne pita, niti bilo ko drži do njegovog mišljenja.

„A što se tiče Mesićevog istomišljenika Valentina Incka i njegovih snova, poručujem mu da ide u svoju zemlju i tamo sanja, jer ne znam šta će više ovdje“, zaključio je Dodik.

Srna
Podelite:

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here