Додик поручио: Уверен сам у велику победу

Поделите:

Кандидат СНСД за члана Предсједништва БиХ из Републике Српске Милорад Додиксиноћ је, на завршном митингу у Бањалуци, рекао да је увјерен у „велику побједу“ СНСД на изборима који ће се одржати сјутра, 7. октобра.

„Наша побједа је доминантна, апсолутна и приближава се цифри од 50 одсто подршке“, рекао је Додик окупљеним грађанима на Тргу Републике у Бањалуци, гдје је одржан завршни митинг СНСД.

Он је додао да СНСД жели да ради за добро људи и јаку РС.

„Обишли смо РС, били и разговарали с нашим народом, одржали 106 митинга и од свих људи носим поруке љубави за РС“, рекао је Додик, пренијела је Фена.

Нагласио је и да је поносан на све који су окупљени око СНСД-а и његове идеје.

„СНСД је и за то да права других и другачијих буду поштована и да не буду угрожена, као што ни ми не желимо да неко отме наша права“, рекао је Додик и позвао на фер и поштене изборе, преносе „Новости“

Цвијановић: Наша политика је јасна, заштита институција РС

Кандидаткиња СНСД за предсједницу Републике Српске Жељка Цвијановић додала је да СНСД ради за јаку РС, која се развија и гради.

„Сваки дан нашег политичког рада био је усмјерен за јаку РС. Наша политика је јасна – заштита институција РС“, нагласила је Цвијановић.

Подсјетила је шта је све у протеклом периоду урадила власт предвођена СНСД на повећању плата, пензија….

„То је политика СНСД“, рекла је Цвијановић додајући да грађани желе мирну РС која се развија.

Цвијановић је истакла да је народ њихова снага, те је изразила увјерење, како у своју, тако и у побједу Додика и СНСД-а на изборима 7.октобра.

„Нећемо дозволити да било ко прља нашу побједу. Народ стоји уз СНСД и ми никада нисмо издали ниједан интерес РС“, рекла је Цвијановић.

Обратио се и председник бањалучког Градског одбора СНСД Игор Радојичић, који је рекао да Бањалуци и РС-у треба мир.

„Не требају нам немири, ни сукоби. Треба нам мир и развој, а не подјеле и сукоби“, напоменуо је Радојичић.

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here