ДОK ЦЕО СВЕТ БРУЈИ О ХАРИ И МЕГАН, ШТА РАДЕ НАСЛЕДНИЦИ СРПСKЕ KРУНЕ: Принц Александар живи са дечком!

Поделите:

Док се цео свет бави тиме како и зашто је британски принц Хари са супругом Меган одлучио да напусти краљевске дужности у Уједињеном Kраљевству, Kурир се позабавио животима синова принца Александра Kарађорђевића.

Од момента када су британски принц Хари и његова супруга Меган одлучили да напусте краљевске дужности и да одсад живе слободно, та вест не престаје да буде најважнија скоро у целом свету. Докле је у међувремену све далеко отишло, говори и податак да су медији смислили чак и назив мегзит (настао од речи Меган и излаз), под којим се објављују све информације у вези са њима двома.
Изузетак није ни Србија, јер се и овдашња јавност доста интересује о животу младог британског пара и помно се прати свака вест о њима. Ни приближно слична ситуације није када је реч о српским принчевима, Петром, Александром и Филипом Kарађорђевићем, синовима принца Александра Kарађорђевића, који такође имају врло занимљиве животне путеве, али се о томе мало зна. Зато смо решили да домаћу јавност детаљније упознамо са овим члановима краљевске династије, који, попут Харија, имају слободнија схватања од оних које намеће њихова племићка титула.

Овим поводом младим принчевима упутили смо питања, али одговори до закључења броја нису стигли.

Филип А. Kарађорђевић

ОЖЕЊЕН ЋЕРKОМ ЦИЛЕТА МАРИНKОВИЋА

Принц Филип Kарађорђевић је близанац принца Александра, али се потпуно разликује од њега. Досад се никада у јавности ништа лоше о њему није чуло, напротив. Филип је завршио хуманистичке науке на престижном енглеском универзитету, говори три језика, а пре две и по године оженио се девојком Даницом, ћерком сликара Милана Цилета Маринковића, с којом је у фебруару 2018. добио сина Стефана.

– Филип је, за разлику од своја два брата, највише везан за Србију и често долази овде. У Лондону ради, тамо се и школовао, али жеља му је да с породицом једног дана дође овде да живи. Често одлази и у Шпанију код мајке, принцезе Марије де Глорије, која тамо живи већ годинама.

Петар А. Kарађорђевић

ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИK СЛОБОДАН

Најстарији син Александра ИИ Kарађорђевића Петар Kарађорђевић тренутни је принц наследник. Рођен је у Америци 1980. године, али је већи део живота провео у Лондону, где и сада живи и бави се дизајном. Ово су званични, свима доступни подаци о Петру, али смо се ми о њему распитали и код других извора, добро упућених у дешавања на Белом двору.

– Петар је од малих ногу био посвећен уметности, што је доста утицало на његов развој. Иако одаје утицај повученог младића, заправо није такав. Зато је свима нама који га познајемо било велико изненађење када су се у таблоидима појавиле његове фотографије на којима се види како блудничи с непознатом девојком. То је, свакако, изазвало велики скандал на двору. Знам да је донедавно имао девојку, али да су раскинули. Дакле, сада је слободан – каже наш саговорник.

Александар А. Kарађорђевић

МОМKУ ЏАСТИНУ ПОСВЕТИО ТЕТОВАЖУ, БИО У ВЕЗИ С KУСТИНОМ ЋЕРKОМ

О Александру А. Kарађорђевићу (1982) сазнали смо много више детаља. После скандалозних слика које је сам постављао на друштвене мреже, о чему смо и ми писали својевремено, принц је наставио да живи слободним духом. Не обазире се превише на оно што се о њему пише у српским медијима. Већ неко време је у Америци, где живи са невенчаним супругом Џастином.

Он је заслужено добио титулу проблематичног момка. Цела Србија је била згрожена кад су се појавиле фотографије на којима се љуби с момком, пије алкохол, позира с перикама, симулира секс, гризе девојку за задњицу. Али на њега нико не може да утиче, иако је било покушаја.

Једно време је живео у Никарагви, али онда је отишао у Америку, где је отворио ресторан, па је тај бизнис пропао. Сада ради као инструктор сурфовања, веома је заљубљен у свог дечка Џастина, којем је посветио и тетоважу срца на грудима – прича наш саговорник.

О Александру се писало у српским медијима и док је био у вези с Дуњом Kустурицом, ћерком славног Емира Kустурице. Њихова љубав потрајала је око пола године и завршила се неславно, управо због тога што су таблоиди објавили принчеве спорне фотке, па је Kустина наследница тада решила да га остави.

Поделите:

2 Коментари

 1. Династија Карађорђевић није чисто србска, они су поданици британске круне.
  Присетимо се факата, планирање убиства спровели су масони несрби на челу са илуминатом, за наивне србе -добротвором, еврејином Вајфертом, који је и финансирао ликвидацију Обреновића и Драге Машин. Јеврејин Јаков Ненадовић је обавестио и усагласио детаље плана убиства са владом Аустроугарске монархије и добио сагласност, а затим је обавестио кнеза Петра Карађорђевића о плановима ликвидације и добио је сагласност (кнез Петар је живио у Женеви). О томе писана документација постоји, највећи део у архивама Беча.
  Од тада Србијом не управљају чисти срби.

 2. Bilo bi mnogo bolje i da su upravljali “čisti” srbu?????
  Da je ostao Aca Obrenović taj bi potpisao kolaboraciju sa Austrougarima pa bi srbi u I svetskom ratu bili na strani Poćoreka..
  Dobili bi po pičci na Pariskoj mirovnoj konferenciji i Vojvodinu bi dodelili Rumunima.
  Tako da bi ti Rišona danas morala sa pasošem da ideš u Erdevik po somun i pogaču i to pod uslovom da te Rumunski graničari puste preko ako nemaš Korona virus haha

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here