ДОКТРИНА АМЕРИЧКЕ БОРБЕ ПРОТИВ ИСТОКА: Ми ћемо рушити духовне вредности, вулгаризовати и уништавати основе народне моралности

Поделите:

Да постоји завера против Словена и да то није празна прича сведоче документа односно “Доктрина америчке борбе против истока“ коју је написао Ален Далас, директор ЦИА од 1953. до 1961. године.

Он је упутио директиву америчким службама безбедности у којој се каже:

„Рат је завршен, полако ћемо све изградити, и ми ћемо дати све што имамо, све злато, сву материјалну моћ на магарчење и залуђивање људи.

Човечји мозак, свест људи склони су променама. Посејемо ли тамо хаос, ми ћемо неприметно да им подметнемо лажне вредности и примораћемо их да те вредности и прихвате. Како? Ми ћемо наћи истомишљенике, своје савезнике и помоћнике у њиховој домовини.

Мало по мало, ми ћемо одиграти грандиозну по свом обиму трагедију погибије свих православних Словена, и коначно, неповратно ћемо угасити њихову националну свест.

Литература, биоскоп и позориште ће прослављати најнижа људска осећања. Ми ћемо на сваки начин подржавати оне који буду усађивали у човеков разум култ секса, насиља, садизма и издаје – једном речју сваке неморалности. У управљању државом, ми ћемо изазвати хаос и неред. Неприметно, но активно и постојано.

Помагаћемо деспотизам чиновника, корупцију и непринципијелност. Честитост и праведност биће исмевани, никоме неће бити нужни и биће сматрани остатком прошлости. Грубости и наглост, лаж и обмана, пијанство, наркоманија, издајништво, шовинизам и непријатељство према народима- све ћемо то култивисати у свест људи. И мали број, веома мали број људи ће схватити о чему се ради. Али, такве ћемо људе ставити у беспомоћан положај, исмевати их, оклеветати и прогласити их отпадницима друштва.

Ми ћемо рушити духовне вредности, вулгаризовати и уништавати основе народне моралности. На такав начин ћемо расклимати покољење за покољењем, ловићемо људе у детињству и младалачком добу, увек ћемо главну ставку да бацимо на омладину, деморалисати, развршћивати је. Ето, тако ћемо ми то да урадимо“.

Ова директива као и многе пре и после ње су усмерене директно против православних Словена, пре свега Руса и Срба. Време је показало и доказује да се директиве и стратегије америчке спроводе поготово у последњих тридесетак година.

intermagazin.rs
Поделите:

1 коментар

 1. Могу наудити телу, али Дух Православни не могу саломити.
  Света Литургија ће се служити и кроз Њу, увек, обнављати
  Саборни Православни Дух – јединства и неразрушивости
  Небеске и Земаљске Православне Цркве.

  “Доктрина америчке борбе против истока“ коју је написао Ален
  Далас, директор ЦИА од 1953. до 1961. године.”

  Православни одговор на изречену ”Доктрину” /1953. до 1961. године/:
  ”Где се појавило ту се потјило, а код нас вериге блистале и со
  се уцевљала!”
  На ВИРУС ”ДОКТРИНУ”, ОДГОВАРА СЕ АНТИВИРУСОМ НАРОДНЕ
  УМОТВОРИНЕ.
  И као што није могуће да вериге блистају и со се уцрвља, тако исто
  није могуће и остварење горе поменуте ”Доктрине”, јер на извору /настанку/
  је и увир /нестанак/ те информације.

  Постоји и резервна варијанта AНТИВИРУСА: активирање сеизмике дуж Сент
  Андрејске раселине /правцем: Исток – Запад/ и активирање ”супервулкана”
  Јелоустон – по принципу ”КОСМИЧКОГ БОЛА” /Никола Тесла/.

  У прилог реченом:
  https://www.youtube.com/watch?v=qUjyKo1PKpk

  Драган Славнић

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here