Др Јована Стојковић поднела оставку

Поделите:

Kонтроверзна политичарка која је раније била ангажована у покретима Српска вертикала и Достојни Србије а сада председница покрета Живим за Србију и председавајућа коалиције “Чувари Србије” др Јована Стојковић уважила је захтеве већине чланица те коалиције, дала је оставку и заједно са својим покретом напустила је поменуту коалицију.

Подсећамо, захтеви за њеном оставком уследили су након њеног отказивања протеста испред Пинка који је требао да се одржи у Суботу 6. Октобра али је др Стојковић тај скуп самовољно отказала дан уочи одржавања скупа под изговором да “режим спрема инциденте, тучу и хапшење организатора протеста”.

Готово све чланице коалиције осудиле су ту њену одлуку и затражиле данас од ње моменталну оставку на функцију председавајуће што је др Стојковић уважила и поднела оставку на место председавајуће али и на чланство у коалицији, вероватно свесна штете коју јој је нанела самовољним отказивањем протеста.

У коалицији Чувари Србије не крију задовољство што је Јована Стојковић сама одлучила да оде јер би, у супротном, била једногласно смењена.

СИА

Поделите:

1 коментар

  1. Добро је што су задовољни одласком гђе Стојковић. Јер, колико су цењени у народу, након њеног одласка моћи ће само да играју шах у парку.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here