ДР КЕВИН БАРЕТ: САД се налазе под потпуном окупацијом Израела

Поделите:

САД су окупиране од стране Израела током протеклих деценија, али никада се држава није налазила под тако суровом контролом Тел Авива као сада, рекао је др Кевин Барет, амерички академик, истраживач и политиколог у интервју датом Press TV-у.

Интервју је урађен поводом изласка САД из Савета за људска права Уједињених нација, јер овај орган наводно има предрасуде према Израелу.

Барет истиче да овим чином администрација Трампа сведочи да је у потпуности контролише Тел Авив. Такође, тврди поменити академик, администрација Трампа је гангстерска администрација коју конитролише светски криминални синдикат, под влашћу Израела. Овим синдикатом управља Мајер Лански, који је шеф свег криминала у свету, а посебно у западном делу планете. Одласком Ланског из админстрације није се ништа променило, јер су САД остале и власти циониста и овог добро организовнаог криминалног друштва. Управо су ови људи поставили Трампа на власт манипулишући изборима, нагласио је академик.

«То значи да САД, које деценија играју око Израела се налазе под његовом контролом. Другим речима, државом САД управља немилосрдна и крајње сурова бандистска групација, са штабом у Тел Авиву».

 

ИЗВОР: Центар академске речи

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here