DR KEVIN BARET: SAD se nalaze pod potpunom okupacijom Izraela

Podelite:

SAD su okupirane od strane Izraela tokom proteklih decenija, ali nikada se država nije nalazila pod tako surovom kontrolom Tel Aviva kao sada, rekao je dr Kevin Baret, američki akademik, istraživač i politikolog u intervju datom Press TV-u.

Intervju je urađen povodom izlaska SAD iz Saveta za ljudska prava Ujedinjenih nacija, jer ovaj organ navodno ima predrasude prema Izraelu.

Baret ističe da ovim činom administracija Trampa svedoči da je u potpunosti kontroliše Tel Aviv. Takođe, tvrdi pomeniti akademik, administracija Trampa je gangsterska administracija koju konitroliše svetski kriminalni sindikat, pod vlašću Izraela. Ovim sindikatom upravlja Majer Lanski, koji je šef sveg kriminala u svetu, a posebno u zapadnom delu planete. Odlaskom Lanskog iz adminstracije nije se ništa promenilo, jer su SAD ostale i vlasti cionista i ovog dobro organizovnaog kriminalnog društva. Upravo su ovi ljudi postavili Trampa na vlast manipulišući izborima, naglasio je akademik.

«To znači da SAD, koje decenija igraju oko Izraela se nalaze pod njegovom kontrolom. Drugim rečima, državom SAD upravlja nemilosrdna i krajnje surova bandistska grupacija, sa štabom u Tel Avivu».

 

IZVOR: Centar akademske reči

Podelite:

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here