Др Несторовић: ПРИВАТНИ ЖИВОТ ПОЧЕО ЈЕ ДА ТРПИ, жена не излази са мном

Поделите:

Након дуже паузе, проф. др Бранимир Несторовић јутрос се појавио на малим екранима, а како је водитељка програма испричала, доктор је после месец и по дана убеђивања пристао на гостовање.

“Било ми је потребно да направим паузу, искључио сам телефоне никоме се нисам јављао и пријало ми је”, рекао је Несторовић гостујући на Прва тв.

Он није желео да говори о епидемији корона вируса и коментарише епидемилошку ситуацију у земљи.

Рекао је да је његов приватни живот почео да трпи доста и да је то разлог што се “повукао”.

“Жена је престала да излази са мном… Ја сам само лекар. Ево јуче баш, десило ми се да сам кренуо у пекару и да ме је зауставио човек и рекао ми да хоће да ми поклони кревет. Kако бре, шта мени поклањаш кревет…”, рекао је Несторовић.

“И моја ћерка морала да угаси Фејсбук профил због мене”, додао је он.

Говорећи о свом приватном животу, присетио се свог детињства, летовања са родитељима, студентских дана који су му остали у најлепшем сећању и ољдским односима некад и сад, па тим поводом рекао:

“Градили смо кућу тако што смо узимали паре један од другог, нису постојали кредити. Узимали смо и говорили “вратићу ти кад будем имао”. Тога данас нема, сви су удаљили. Сад су комшије заратиле, нема више солидарности”, испричао је познати пулмолог.

Додао је да је на поклон добио и књигу о Николи Тесли.

– То ми је послао један човек из Сарајева, то је баш лепо и фантастично. Сада ћу и ја њему да пошаљем моју књигу да се захвалим. Ово је више него да ми је поклонио 1.000 евра – истакао је др Несторовић.

Испричао је и да се у његовој биографији налази слика “омиљене кокошке”.

– Имао сам кокошку, живела је 16 година и оне имају интелигенцију пса. Ми кажемо да је неко глуп као кокошка, али када пустите пиле да порасте онда израсте у кокошку која је интелигентна – испричао је др Несторовић.

Kурир

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here