Др Зоран Миливојевић: Држава сваког дана одузме троје деце

Поделите:

На трибини одржаној 1. Марта у музеју аутомобила, у организацији Друштва Срспких Домаћина , под називом  „Куда иде српска породица“ окупљенима су се обратили др Миша Ђурковић директор института за Европске студије, др Зоран Миливојевић психотерапеу и др Милош Станковић са правог факултета у Београду,

Др Зоран Миливојевић је у свом осврту на тренутно стање у Србији апострофирао да је српско друштво прилично болесно и да му треба помоћ. Такође је упозорио и на појачан рад државе на одузимању деце , као и на проблем грађанског законика који државу позиционира у први план док породицу назива највећом опасношћу за децу. Са посебном пажњом се осврнуо и на проблем феминизма и на нападе на белог мушкарца.

У наставку трибине др Миша Ђурковић  је изнео проблеме у вези генетске манипулације и химеризације медицине, пописао је и изнео резултате борбе против погрешних законских решења као проблеме које борци против оваквих закона имају, а то су већином тужбе разних феминистичких , родних и ЛГБТ организација, посебно је поменуо тужбе против Владимира Димитријевића, Слободана Антонића и Бранислав Ристивојевић и други.

Правним оквиром се бавио др Милош Станковић који је у кратком али прецизном предаваљу изнео развој породичног закона од кнежевине Србије до данас, са посебним освртом на грешке које су настале у најновијем грађанском законику где рецимо проститутка постаје члан породице.

https://youtu.be/wqPsbS5z808
Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here