Драгољуб Марковић: Ђинђић је Чеду звао Мали Kрцун

Поделите:

Мене је звао Kорчагин, зато што сам стално трубио да лова мора да дође до сваког домаћинства у Србији

Драгољуб Марковић, кум убијеног премијера Србије Зорана Ђинђића, говорећи о томе у каквом је сада, 15 година после атентата, односу са тадашњим функционерима, рекао је да му се пријатељи више не јављају на телефон.

Открио је и у каквом је односу Ђинђић био са Чедомиром Јовановићем.

– Зоран и ја смо имали једну врсту односа. Чедомир и он другу. А опет Чедомир и ја неку трећу. Ја сам често знао да планем и да се посвађам и са Зораном и са свима. Зоран је на неки духовит начин описао нас двојицу, мене и Чедомира.
Мене је звао Kорчагин, зато што сам стално трубио да лова мора да дође до сваког домаћинства у Србији. Сањао сам, заједно с њим, да Србију изведемо из тог зачараног круга сиромаштва. А Чедомира је звао Мали Kрцун. Много је волео приче о полицији, ДБ и све то.

 

 

Курир

Поделите:

1 коментар

  1. Cedo je budala i marginalan lik. Jedino mi smeta sto ne postoji jaka opoziciona stranka koja je spremna da preuzme vlast pa da se na vlasti smenjuju dve stranke ko u Anglosaksonskim zemljama. Taj sistem je najstabilniji jer su takve dve stranke onda blizu centru da bi mogle da budu izabrane i uvek urade ono sto je najbolje za njihovu zemlju. Isto tako nemaju problem smene vlasti: sta god bude sa trenutnik liderom znaju da ce biti izabran drugi koji ce isto morati da radi u interesu svoje zemlje. Zato su anglosaksonske zemlje izbegle posasti diktature, komunizma i fasizma.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here