ДРАМА ИСПРЕД ХРАМА! Полиција морала да реагује због шиптара!

Поделите:

Пред долазак председника Србије и Русије у Храм Светог Саве дошло је до инцидента поред храма.

Наиме, аутомобил са албанским таблицама био је непропсино паркиран у недозвољеној зони поред храма, због чега је полиција хитно реаговала и склонила аутомобил.

Вечерас се очекује посета Вучића и Путина храму.

Kолона грађана, којима се на путу од Теразија до Славије придружују грађани који стижу из других праваца, и даље пристиже на плато испед Храма “Светог Саве” на Врачару, где се касније вечерас очекује посета председника Русије и Србије.

Погледајте какав величанствен дочек Срби спремају Путину испред Храма Светог Саве:

 

Они су претходно са Теразија кренули у шетњу подршке председницима Русије и Србије Владимиру Путину и Александру Вучићу Улицом краља Милана, а предвиђено је да код Храма Светог Саве поздраве два председника.
На челу колоне грађани носе транспаренте на којима пише: Спасиба пресидент и За слободну и пристојну Србију. Окупљени говоре:Спасиба (хвала), а у колони је и камион у коме је трубачки окрестар Дејана Петровића.

Такође, они носе заставе Србије, заставе са ликом Александра Вучиха на којима пише “Вучић Србија”, затим заставе са обележјима СНС на којима пише “Вучићу Србине”, транспарент на коме су фотографије српског и руског лидера, а може се видети и транспарент на коме пише: “Један од 300 милиона”.

На неким транспарентима стоји и напис Kосовска Митровица и Грачаница.

Ало

Поделите:

1 коментар

  1. E kad Vidovdan postaje tabloid. Jos samo pornici fale. Auto je iz ruske ambasade iz Albanije. A jak vam izvor Alo. Postajete gori od SrbinInfo. Jel vi ocete da buete ozbiljni ili sta….

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here