ДРАМА У ЧАЧKУ: Због отказа попио бензин, па се запалио

Поделите:

Радиша K. стар 20 година покушао је вечерас самоубиство паљењем бензина због отказа који је добио пре пет дана у пекари.

Бивши радник је према речима очевидаца, вечерас око 17. 45, испред улаза у приватно пекарско предузеће попио одређену количину бензина а затим је ушао у круг предузећа где је сео на плочник испред улаза у гардеробу и полио се остатком, док је истовремено у руци држао упаљач

Полицијска патрола покушала је да га заустави у тој намери, а за то време стигли су и младићеви родитељи, који су такође радници пекаре. Молили су га да не покушава тако нешто, али он је у једном тренутку активирао упаљач и запалио се.

Након што је то урадио полицајци и окупљени радници су брзо интервенисали са ПП апаратима и угасили пламен. Један од полицајаца је повређен јер га је током интервенције захватио пламен. Екипа хитне помоћи је младића са тешким телесним повредама превезла у чачанску болницу.

“Младић је примљен у јединицу интензивног лечења са тешким опекотинама у општем лошем стању. У току је његово збрињавање, са пацијентом је пластични хирург и о даљем лекарском збрињавању одлучиће се након детаљног прегледа”, рекла је портпарол чачанске болнице Биљана Kочовић за Глас западне Србије.

Глас западне Србије

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here