ДРЉАЧА О ПЕДОФИЛИЈИ: Платиш девојчици од 13 година 50 евра и радиш шта хоћеш

Поделите:

– Ера је тако живео, и он је схватио да је то тако, и видео је да је у овој земљи све што је горе то је боље и онда се он тако понаша – каже Бора Дрљача поводом скандала његовог колеге који је малолетници слао сексуално експлицитини снимак, он не осуђује свог пријатеља и наводи да је у Србији уобичајена проституција девојчица од 13 година и додаје „нема никакве везе, сад радиш шта хоћеш, платиш 50 евра и ради шта хоћеш „.

Ера Ојданић (70) девојчици од 17 година послао је експлицитни снимак у којем је позива на секс.

Поводом овог снимка који је потресао српску јавност позвали смо Ериног пријатеља певача Бору Дрљачу који је прокоментарисао целу ситуацију.

– Нисам гледао снимак и немам појма шта је Ера радио. У овом лудом времену, све што је најгоре испада најбоље, сваки дан гледамо порно у разним стварима, позама, гледамо на телевизији како се сексају у ријалити програмима, тако да је Ера то прихватио и то је интересантно, штампа прави од нечега што је тотално негативно, направи човека звездом, Ера је тако живео, и он је схватио да је то тако, и видео је да је у овој земљи све што је горе то је боље и онда се он тако понаша. Он воли да се појави у новинама, на телевизији, то је његов живот. Свако има своје, и свако себи креира шта ће да ради и како ће да се понаша – каже Бора.

На наше питање како гледа на то што је Ера експлицитни снимак слао малолетници од 17 година, Бора се није много потресао.

– Каквих 17, 18 година, па видиш да се сексају од 13 година, 14… Па видиш шта се дешава, то је све измакло контроли, нема никакве везе. Сад радиш шта хоћеш, платиш 50 евра и ради шта хоћеш – рекао је певач.

– Нисам се чуо са Ером и не знам шта је радио. Ја кад је у питању естрада као да сам из другога света. Ја њега нити осуђујем, нити га браним, он је пунолетан, матор човек, шта мене брига шта он ради – каже Бора.

telegraf

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here