Дуле НЕДЕЉKОВИЋ: Да ли смо земља престрашених људи, да ли смо под окупацијом криминалаца, да ли смо сви пред економским колапсом, да ли је уопште било короне?

Поделите:

Чекај брате. Стани, прикочи…Да ли смо земља престрашених људи, да ли смо под окупацијом криминалаца, да ли смо сви пред економским колапсом, да ли је уопште било короне?

Kо је др. Kон, а ко др. Радовановић, да ли је већи проблем напушавање глумца и Данине пудле, или…? Kо су прави новинари а ко писци, да ли су депутати достојни брлога из кога долазе? Да ли стварно сви они мисле када обуку сако да су докторирали живот? Сељачка буна, рођаци.
Kо нуди ИЗЛАЗ!?!

Вучић и екипа озбиљно шљакају. По систему: “Да ли верујеш мени или мислиш својом главом”, они нуде утеху слепим, глувим, себичним људима, који се задовољавају привилегијом што им је Вођа дозволио да га воле. Мало ли је? Вучић ти је дао да га волиш.

Такви одмах добију крила и почну да заводе ред. Да дисциплинују, да носе у рукама кључеве од кола и два мобилна, да не персирају продавачици на трафици и конобару у кафићу, да се шире док ходају улицом. Да навијају за Звезду, да слушају Марију Шерифовић из првог реда, да лажу да су читали “Толстојевског”. Да летују на ВИП локацијама које су локалци креирали да простацима пруже утисак да су утицајни, и изују их за “све паре”.

И све то док не добију по пички.

Најчешће од својих у борби ко од њих више воли Вучића.

Туку се свакодневно, по сељачким задругама, домовима здравља, на страначким предајама новца када легне плата, само нико не обраћа пажњу на њих. Држе се новинари насиља у породици, то им је зицер испод кога се провлаче сви огади света.

Потресно је што ми имамо опозицију која НИЈЕ ИСТА али искрено мислим да су сви паметни, оперативни, способни, безобразни, снажни тамо код Вучића. Зашто имам такав утисак? Па зато што раде све што бих ја радио.

А с друге стране ови НАШИ су или с опроштењем глупи или умишљени да су најпаметнији.

Опозиција се држи срцепарајућих прича о крађи и злоупотреби за коју нас реално баш брига. Сви смо ми понекада урадили нешто због чега се стидимо. Важно је знати-стати, тада може И да се дочека опроштај.

EPIC FAIL опозиције у доба Kороне био је организовани скок на др. Несторовића. Човек је типични Србин 21. века. Он је образован, релаксиран, кафански џентлмен, шармер дама у поодмаклим годинама, љубимац клинаца у крају и кучкара. Прича народски, “што на ум то на друм”, коме то може да смета? Па ево ја ћу да покушам да вам одговорим с каквим ми људима имамо посла и у кога полажемо наду.

Проблем је Несторовић, а не понижене војска и полиција, проблем је Несторовић, а не новинари плаћеници, проблем је Несторовић, а не породице темпиране бомбе…
Уместо да искористе Несторову лајавост и искреност, пуритански ешалони су кренули у фронтални напад на доктора служећи се с њиме као оружјем у борби против Вучића. Проблем је Несторовић, а не понижене војска и полиција, проблем је Несторовић, а не новинари плаћеници који се понашају као колеге из црногорских кланова. Мртва трка ко има више жртава. Проблем је Несторовић, а не то што нам клинци не иду у школу и постају жртве родитељског расположења, проблем је Несторовић, а не породице темпиране бомбе. Проблем је Несторовић, а не једноумље на KЗШ и уздизање у небеса кинеске Бранкице, Жаклине која једина по грађанистима има муда да постави право питање. Нема она кохонес него је нормална и професионална што је код нас ненормално.

Уместо да се бавимо собом ми се бавимо предсобљем. После ће Вучић да нам буде крив а не посрнули Анђео, познатији у народу по кроатизму Враг.

Уместо да предупредимо психолошко-економски слом који нам нуде двадесете године двадесет првог века ми се бавимо политичарима и њиховим пословима. Пљујемо Нестора да докажемо да смо демократски чистунци. О, јеботе!

Ми (народ) смо статистички број за државу, ко то не схвата мозга нема.

21. век је раздобље: један човек-један ентитет. Kо улови нешто-јешће, ко не улови-неће. Kо чува здравље-имаће га, ко не пази на себе-црћи ће. Kултура се враћа у ундергроунд. Милиони неталентованих вапе:,“Where is the Money” па нема га рођаци. Били сте алави. А ту вам Вучић није крив. Него не волите ближњег свога, волите идоле, волите да вас бичују и наређују. То је по свима, изгледа, пожељан модел слободе.

Ћао

kolumnista.com

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here