Џон Бон Џови: “Језиво је што живимо у свету у ком је Kим Kардашијан популарна”

Поделите:

Америчка рок звезда Џон Бон Џови коментарисао је данашње модерне звезде, а на највећем удару нашла се старлета Kим Kардашијан.

Педетшестогодишњи певач Џон Бон Џови на “Е!” каналу казао је да је згрожен чињеницом да је Kим Kардашјан постала славна.

“Мисилим да је језиво што живимо у том свету и могу да вам кажем да нисам дао 60 секунди свог живота онима из куће Kардашијан. Чак не знам ни њихова имена, не гледам њихом шоу, то није за мене”, казао је у емисији Тхе Сундаy Пројецт.

Певач, који се прославио музичким албумом “Слипперy Wхен Wет”, у даљем току разговора је открио да је недавно чуо за Kим, казавши да једини начин на који је она постала позната је видео снимак секса из 2007. године.

“Шта ц́е бити у њеној аутобиографији? “Направила сам порнић и погоди шта? Постала сам позната”, додао је Џови.

Управо због тога, музичар је имао савет за све младе људе који жели да постигну успех и славу:

“Идите и напишите књигу, сликајте, студирајте, певајте, свирајте…”

Kим Kардашијан, која не пропушта прилику да јавно одговари на негативне коментаре и прозивке, још увек није прокоментарисала Џовијево излагање.

Kако год, она је недавно говорила о свом видео-снимку секса, као и утицају који је имао на њен живот.

“Једном када прођете кроз то и обавите разговоре с родитељима и свима пред којима се осећате посрамљено, мислим да дођете до тачке када схватите да морате да се носите са тим и да наставите даље. Сви се на другачији начин суочавају са одређеним стварима, али ја немам менталитет жртве, то никада није био мој карактер.Увек сам била победник – ‘Могу да прођем кроз ово, и нећу да дозволим да ме то дефинише’,” закључила је старлета.

 

B92

Поделите:

1 коментар

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here