ЕХФ дисквалификовао Србију због отказивања меча против Kосова!

Поделите:

Због интервенције Владе Србије, Европска рукометна репрезентација је диквалификовала нашу јуниорску женску репрезентацију

ЕХФ је дисквалификовао женску јуниорску српску репрезентацију након што је Влада Србије забранила организацију утакмице између наше репрезентације против тзв. Kосова у Kовилову.

У званичном Саопштењу ЕХФ-а саопштено је да је одлучено да се српска репрезентација искључи из даљег такмичења, док ће се мечеви између осталих екипа (Норвешке, Словачке и тзв. Kосова) играти у истим терминима у Kовилову.

САОПШТЕЊЕ ПРЕНОСИМО У ЦЕЛОСТИ

– Kао резултат интервенције власти Србије, квалификациони меч Светског првенства за играчице до 20 година између Србије и Kосова, заказан за 23. март не може да се одигра.

С обзиром на безбедносна питања око меча и савете полицијских власти у земљи, квалификациони турнир је пресељен у београдски спортски комплекс Kовилово, уместо Kрагујевца, који је био првобитно планиран за организацију.

У условима отказивања утакмице и неуспеха Србије да игра утакмицу, ЕХФ је одлучио да се српска репрезентација искључи из даљег учешћа на такмичењу.

На основу доступних информација ЕХФ-у, очекује се да се преостали мечеви између Норвешке, Словачке и Kосова могу играти без додатних питања.

Распоред мечева између осталих екипа (Норвешке, Словачке и тзв. Kосова) ће се играти у непромењеним терминима за тродневни догађај.

ЕХФ остаје у контакту са својим представницима у Београду, као и званичницима Српског рукометног савеза – наводи се у саопштењу ЕХФ-а.

Телеграф

Поделите:

1 коментар

  1. Ха, ха!
    Ово је први и једини пут да подржавам одлуку ове власти, откад су се испилили из змијског јајета на којем је лежала квочка што се зове Шешељ.
    Само, ова одлука је донета са искључивим циљем да би иста ова власт касније могла, преко својих нарикача, да кука над Србијом како нам је тешко. Ето, видите шта нас чека и шта ће тек да нам раде ако не потпишемо правно обавезујући споразум!

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here