Ејдус проговорио о БОЛЕСТИ: Боље да сам умро, него да самостао парализован

Поделите:

Све већи број глумаца признаје своје здравствене проблеме, па после Драгана Јовановића, који се повукао из посла због болести, о свом стању сада је проговорио и Предраг Ејдус.

Глумачки бард открио је да је у једном тренутку био у коми, након чега му је саопштено да ће остати парализован:

– У једном периоду живота сам имао озбиљних здравствених проблема и био сам у коми. Тог периода се не сећам, али када сам након тога схватио да ћу 95 посто остати парализован, а да ћу остати жив, говорио сам: „Па ништа. Предаваћу студентима, уосталом може да се глуми и у колицима“. Глума ме није напуштала ни онда када сам био очајан. Тада сам размишљао да је боље да сам умро него што сам остао парализован, али не због себе него због породице и терета који бих био мојим ближњима. Срећом, наука и одлични доктори су ме извукли и један сам од ретких који је успео да преживи ту болест – започео је разговор Ејдус.

Прослављени глумац је признао да је имао добар разлог да се бори за своје здравље, у чему је успео:

– Сталне контроле. Ми смо нација која јако мало значаја придаје превенцији и онда те ођеданпут снађе нека страшна болест коју си могао на време да откријеш помоћу једногодишњих контрола. Стицајем околности морам да будем под сталном контролом, имам јако добре докторе и дружим се с њима. Пратим своје здравље. Покушавам да не трошим себе превише, али опет, с друге стране, да се баш претерано не пазим. Умерено. Суштина ми је да сачувам здравље, не да бих остао жив него да бих могао да играм – открио је Предраг.

 

 

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here