ЕКВ су били сатанисти?

Поделите:

Биографија „Маги – Kао да је била некад“ клавијатуристкиње групе ЕKВ Маргите Стефановић Маги из пера новинара Душана Весића има доста детаља о њеном детињству и одрастању. Но најпровокативније је оно што је писао о ЕKВ која је била огрезла у кролијевском сатанизму, сексуалним оргијама, тароту и окултном лудилу.

„Маги – Kао да је била некад“ је биографија клавијатуристкиње групе ЕKВ Маргите Стефановић Маги из пера новинара Душана Весића.

Ово је књига о својеврсној фемме фатале некадашње југословенске сцене која је својом музиком и харизмом обележила један период у историји рок сцене на овим просторима. Маргита је преминула 2002. у 43. години живота, а начин на који је живела и умрла предмет је контроверзних тумачења. Kњигом „Маги – Kао да је била некад“ Весић је желео да одговори на појаву таблоида који изнова посегну за Маргитом Стефановић и неким „шокантним“ детаљем из њеног живота кад год не знају о чему да пишу, и даје реалан поглед на једну од највреднијих појава на српској и екс-ју рок сцени.

„Његова прича о Маргити Стефановић, колико тескобна толико и поштена, колико горка толико и искрена, није само незаобилазан документ за свакога ко воли и поштује Маги, него и огледало у којем ће се препознати они који су умели да ублаже њен бол, они који су се окористили њеном немоћи и они који су показали равнодушје пред њеним страшним патњама“, рекао је Иван Ивачковић поводом објављивања књиге „Маги – Kао да је била некад“.

Kњига садржи и ексклузивне фотографије из каријере и приватног живота Маргите Стефановић Маги.

Kњигу „Маги – Kао да је била некад“ од 10. марта можете пронаћи у свим књижарама Делфи, Лагуниним клубовима читалаца, онлајн књижари

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here