Ембарго: Британци смислили вожњу Хашима Тачија језером Газиводе

Поделите:

Иза “спектакуларне терористичке акције специјалаца РОСУ лажне државе Kосово и њиховог још лажнијег председника Хашима Тачија Змије на Газиводе – стоје Британци, њихове дипломате задужене за мисију на Балкану и агенти МИ6!? О томе постоје бројни незванични докази, директни разговори, телефонски контакти као и укључени псоредници са обе стране “завереника”…

Ово је антикорупцијском и непрофитном порталу Ембарго потврдио високопозиционирани извор из безбедносних служби региона!
Ствар је више него јасна и прочитана од стране српске полиције И војске – тврди извор Ембарга. – Само су Британци толико лукави и кварни, да “измисле” овакву акцију, како би помогли свом штићенику Хашиму Тачију званом Змија, у покушају да поврати озбиљно пољуљани углед међу својим шиптарима… Уједно, циљ акције је био и да се провери, по ко зна који пут, будност и спремност Србије да брани своју ( привремено окупирану!?) територију на којој истина нема државне ингеренције још од Kумановског споразума из 1999.године.
Председник Србије је још једном, у синоћњем обраћању нацији, рекао да се нико не игра са Србијом и да ће се по сваку цену борити за мир и сарадњу са Албанцима, али ће исто тако, не часећи ни часа, бранити наше суграђане на Kосову И Метохији, ако им животи И имање буду угрожени! Такође је, додао и то, да баш не верује, да је ова Тачијева акција упада на Газиводе, вожња чамцем по језеру, била само за њихове дневно политичке сврхе?!
Британци као и “УЈка Сем” су у проблему, што се “Франкештајн Медлин Олбрајтове и Солане” сада налази у тешкој политичкој позицији у земљи у којој је кобајаги председник?! У намери да му колико толико поправљају рејтинг, опет су Србе пронашли као заморчиће, тиме што је на Газиводе упало шездесетак сепцијалаца са дугим цевима и право је чудо што није букнуо ратни пожар! Вероватно захваљујући надљудским напорима председника Вучића, који је ипак успео да смири Србе у Зубином Потоку и целом Северу Kосова да се обуздају, да на провокације не одговарају… Али је зато било срамно саопштење чиновника ЕУ, “ да се обе стране обуздају”!?! Још један доказ “ како кадије туже и како пресуђују”?!
Али, намера Британаца није била само ово што се и десило на Газиводама, већ да Србију деконцентришу са онога што предстоји за неки дан у Републици Српској:
Ово је била, на неки начин и мала показна вежба узнемиравања комплетне српске јавности због избора у РС, где су западњаци у великом проблему, јер нису нашли адекватне механизме којима би поразили Милорада Додика и његову партију!? И поред силних милиона евра које су уложили у кампању против Додика, поред врбовања ( уцењивања) многих јавних личности, према свим показатељима, опет се очекује убедљива победа Милорада Додика! Наравно да верују у нераскидиве везе Додика и Вучића, да им “леђа чува” Русија, па се с правом очекује, да ова “терористичка возња” Тачија језером Газиводе неће бити и једина акција на овим просторима до дана избора у РС.
Е.Е.

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here