Ево како Друга Србија води рат против Православља!

Поделите:

 

 

 

 

 

 

 

 

Поделите:

11 Коментари

 1. Тада рече цар слугама: Свежите му руке и ноге, па га узмите те баците у таму најкрајњу; онде ће бити плач и шкргут зуба (Мт 22, 13).

 2. pa pun je Beograd blesova, šta ste mislili da se u toj crnoj rupi nakotilo za zadnji 200 godina??
  Svake 4 godine izbori odmah posle toga neki bilmezi izvre na površinu i povedu sa sobom iz sela odakle potiču strine,šurnjaje,kumiće i sestriće pravo u Beograd da se omaste budžetom,razmnože i po mogućstvu uvale dupeta svoji najmiliji na istaknuta društveno politička mesta……
  Ako ulove neku doktorsku titulu još i bolje jerbo mogu da se puvaju na Tweeter-u a može neko i da pomisli kako eto ima pametni i razboriti ljudova po srbiji…..
  ali sudeći po postovima gore pročitanim sve je to opičeno mokrom čarapom u dijaboličnu svest..
  kad bi znali šta lupetaju pomislio bi neko da su odrasli pa se brinu za svoju veru pa zato uporno glume nekakve tobož protestante,kalviniste ko zna šta već u svojoj podeljenoj šizofrenoj svesti.

  • Broj ateista se udvostrucio od poslednjeg popisa, mislim da je to suprotno od onoga sto tvrdis… Razumem da je vecina tvitova od prilozenih uvredljiva, ali sta je lose u tome da crkva finansira vantelesnu oplodnju? Svi svestenici iz mog kraja (Vranje, koje je medju najsiromasnijima u Srbiji) voze mercedesa i zive u vilama, a neke porodice nemaju ni za veceru. Kritika crkve i kritika same vere nisu ista stvar, crkva kao organizacija ne radi u interesu vere vec u svom interesu, razmislite malo o tome.

 3. niko ovde ne idelizuje crkvu i vladike ali antisrpska i antipravoslavna kampanja koju finansiraju nasi dusmani mora biti razoblicena i neutralisana

  sta su Srbi bez svoje Crkve i Svetog Save jedna banda i anarhicna gomila

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here