Ево како Хрват рођак Ане Брнабић види њено постављање на место премијера

Поделите:

Медији у Србији наводе како ће нови предсједник Александар Вучић сутра у 18.00 приопћити своју одлуку кога ће именовати за новог премијера или премијерку Србије. Према информацијама, чак ни најближи Вучићеви сурадници још увијек не знају тко ће водити нову владу Србије.

Углавном су у игри два имена. Први је вршитељ дужности премијера Ивица Дачић, а друго име је актуална министрица државне управе и локалне самоуправе Ана Брнабић.

Сада када Вучић управља војском и тајним службама, а као предсједник одлучује о вањској политици земље, ово је питање посебно важно не само за Србију, него и за регију, али и на глобалној разини, посебно у свјетлу тињајућег сукоба Вашингтона, Берлина и Москве на Балкану.

О Ивици Дачићу се нема што рећи и његов избор би вјеројатно значио континуитет досадашње политике сједења на двије или три столице. Што се тиче НАТО пакта, Дачић је јуче изјавио како Србија не жели ући у НАТО и земља ће ђеловати у оквиру политике војне неутралности.

“Не планирамо ући ни у НАТО, нити било који други војни савез “, рекао је Дачић тијеком састанка с изасланством Парламентарне скупштине НАТО пакта.

ТАСС јавља како је раније предсједник Србије Александар Вучић најавио да ће му приоритети бити пријатељски односи с Русијом и Кином, али потврдио је неспремност земље за интеграцију у НАТО пакт. Према Вучићу, против интеграције у Сјеверноатлантски савез је 75% грађана Србије.

Но, министрица државне управе и локалне самоуправе Ана Брнабић заслужује посебну позорност.

Потенцијална кандидаткиња за премијерку је привукла позорност медија због чињенице да је отворено признала своју хомосексуалност и што је “поријеклом” из Хрватске, као да је то важно.

Дакле, ако прескочимо глупости којих су пуне насловнице свих медија о сексуалној оријентацији Ане Брнабић, која је у владу ушла као нестраначка особа, посебно је важан њен животопис и њезин могући избор би коначно раскринкао Вучића и којим смјером жели водити Србију.

Ана Брнабић је српска менаџерица и специјалист за маркетинг. У коловозу 2016. је постала је министрица државне управе и локалне самоуправе. Рођена је 1975. године у Београду, где 1994. године завршава Пету београдску гимназију.

Сада долазимо до “лепшег ” дела, јер након средње школе одлази у Сједињене Америчке Државе, на Свеучилиште  у Northwood у Michiganu. Тамо 1998. године завршава студије пословне администрације.

Након тога одлази у Енглеску, где на Свеучилишту Hull стјече МБА диплому из маркетинга. Говори енглески и руски језик.

Тијеком студија у Лондону је радила за “Српски информацијски центар” на положају администратора и особе задужене за односе с јавношћу.

Овом центру је главна задаћа била одржавање контаката и интеракција између “реформистичко опредијељених странака у Србији” с цивилним медијима у Великој Британији.

Када се 2002. године враћа у Србију, Ана Брнабић почиње да радити као службеница за односе с јавношћу у Програмима за аграрни развој Србије које је тада финанцирала ЕУ.

Међутим, на том се мјесту задржала само два мјесеца и прелази у УСАИД за Србију, где годинама ради на разним пројектима ове организације у земљи.

Године 2011. прелази у америчку компанију за развој вјетроелектрана “Continental Wind Serbia “, што значи да је за УСАИД радила скоро једно десетљеће.

Директорица компаније “Continental Wind ” у земљи постаје 2013. и цијело вријеме се наводно залаже на информирању јавног мнијења о предностима и важности обновљивих извора енергије.

Мали је “проблем” што се управо у то вријеме снашла и као директорица компаније “Continental Wind” купује и поткровље у Београду од 327 квадрата, што и није нешто ако не узмемо у обзир чињеницу да се некретнина налази на Дедињу, близини Бијелог двора, некоћ краљевске резиденције, те да је кућа наводно стајала пола милијуна еура, што је платила кредитом.

Након три године, 2016. постаје министрица државне управе и локалне самоуправе у влади Србије.

Чланица је главног одбора ПЕКСИМ, организације која омогућава стипендије за магистарске студије на Свеучилишту Цамбридге. Предсједница је управног одбора Националне алијансе за локални економски развој (НАЛЕД).

Но, опет треба нагласити да су за евентуалне криминалне радње, корупцију и скандале с везама у америчкој администрацији, који су боље познати српској јавности, важне надлежне институције, као и чињеницу да је њен могући избор наишао на опће одобравање у одређеним круговима, а западни медији постављање ЛГБТ особе за премијерку виде као доказ привржености Србије еуропским вриједностима, све је то неважно у односу на њене везе с УСАИД-ом и чланством у београдском тинк-танку “East West Bridge“. Наиме, цијели врх ове скупине је у српској групи “Трилатералне комисије“.

Не треба бити претјерано информиран да би се повезале активности које проводи хоботница коју чине УСАИД, Трилатерална комисија и разни прозападни либерални тхинк-танкови као што је “East West Bridge”. Сама чињеница да је Ана Брнабић практично од завршетка средње школе усмјеравана и одгајана у америчком инкубатору будућих политичара за земље источне и југоисточне Еуропе говори да би њезин избор за премијерку за Србију био погубнији од два свјетска и окупација и ратова вођених у повијести земље.

Александар Вучић би сутра у 18.00 избором Ана Брнабић коначно отворио карте, показао да је обична марионета Запада и практично потписао капитулацију Србије.

Дакле, подсјетимо још једном да су све приче о сексуалној оријентацији и њезиној имовини, коју можда и није стекла на поштен начин, само су димна завјеса како би се прикрила права опасност коју представља пројект одгајан и припреман десетљећима, имена Ана Брнабић, само како би се у Београду на сва кључна мјеста у држави коначно поставили послушни и подобни политичари који ће земљу увести у друштво западних либералних “демокрација“.

logicno.com

Поделите:

1 коментар

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here