Ево ко је давао Хрватима да ваде песак на српској страни Дунава за смешно мале паре

Поделите:

Хрватски медији су својевремено писали како њихове фирме ваде песак са српске стране Дунава јер је са њихове стране из еколошких разлога то забрањено.

Kо је омогућио да се по мизерним ценама руинира обала Дунава са српске стране?

Тадашњи председник општине Бач Томислав Богуновић организовао је продају и извоз песка у Хрватску. Хрватски предузетници предузећу Багер плаћају 2,2 евра по кубику, без ПДВ-а који се у извозним пословима ни не плаћа. Kапетани бродова који превозе песак накнадно Богуновићу и Миклошеву плаћају још шест евра по кубном метру и то на руке, без рачуна.

Богуновић је пословно био повезан и са браћом Дулић. За спортску халу у Бачу Модест Дулић је као покрајински секретар спорта одобрио три милиона динара за набавку трака за трчање. Од тих пара од фирме Модестовог рођеног брата Оливера Дулића купљене су три траке укупне вредности од 100 хиљада динара, а остатак од 2,9 милиона динара међусобно су поделили актери.

Novi centar

Поделите:

1 коментар

  1. Pa vadili ste vi četnici u Srebrenici preko Drine muslimankama bebe iz utrobe i pekli u šporetima 1993. pa vam niko nije stao na rep ni može da vas osudi za bestijalni četničizam..
    Što se vi sekirate za Dunavski pesak koji ustaše uredno plaćaju a ne sekirate se za povađenu decu koju vi nikom niste platili niti nameravate da platite ikad?

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here