Ево шта је био “окидач” за напад на Сару!

Поделите:

Иако су медији блиски црногорском режиму данима пласирали причу да је двадесетогодишња Сара Видак напала судију Јелену Станишић, ИН4С сазнаје да је окидач за расправу и агресивни однос судије Станишић, била грешка коју је направио државни орган!

У записнику полиције између осталих личних података наводи се и регистарске ознаке возила којим је управљао Сарин момак Стеван Прпа. Међутим, бројеви у списима и саобраћајној дозволи се разликују „само” за једну цифру, наиме број је 262 а у документима пише 267.

На грешку су указао Сарин момак, а кап која је прелила чашу судије Станишић било је Сарино питање како да се грешка исправи.

Након безазлене расправе са полицијом у ходнику испред суднице судија је напустила судницу у намјери да утиша бучне говорнике. Љута и видно изнервирана судија је ухватила Сару за руку, међутим прича добија другачији сценарио по којем је Сара насрнула на судију. Дакле, полицајци који су били у ходнику нису процесуирали Сару већ то ради судија!

Још један битан детаљ је да се све то дешава у ходнику. Питање се поставља шта судија Станишић ради у ходнику, ван суднице? Да ли је за обезбјеђење рада судије и неопходан мир у которском суду је задужена судија!?

Епилог је поражавајући за црногорско правосуђе, али и за Црну Гору. Млада студенткиња Сара Видак сада је у спушком затвору, иако не припада ни Кавчанима ни Шкаљарцима, не шверцује дуван, дрогу, оружје, не отима, приватизује државну имовину… Она за разлику од свих поменутих студира два факултета и говори три страна језика, нема досије, и води беспрекоран и примјеран живот.

Док су нарко дилери на слободи, и док се њихове вође „лијече од лаке депресије“ по Србији, још један невини живот жртва је „правде“ црногорског правосуђа. Док у иностраним вијестима ступце пуне извјештаји о запленама дроге са наших бродова, у режимским вијестима Сара је проглашена криминалцем. Њена невина душа данас је утамничена са у најозлоглашенијем црногорском казамату.

Док је Сара у затвору, Станишић насмијана шета по кафићима без огреботине

Колика је фарса цијели случај може се видјети из „траума“ које је наводно доживјела судија Јелена Станишић.

Само дан након пријаве инцидента судија Станишић се појавила видно расположена и насмејана у једном локалу, где је испијала кафу са пријатељима, преноси Курир.

Судија која је послала невину Београђанку иза рештака због наводног напада приликом изласка с пријатељима нимало није изгледала као неко ко је претрпео било какав напад, а камоли физички.

Погледајте и сами фотографије дан после инцидента у ходнику суда, које доказују да судија нема ни огреботину на десној руци, а камоли друге повреде, као и да је изузетно добро расположена и насмејана – што није нормално стање за некога ко је доживео наводни физички напад!

Фото: Курир

Ничим није одавала утисак повређене особе. Била је насмејана и расположена, а на руци није имала ни огреботину! Носила је хаљину без рукава, а види се да нема никакве повреде, ни огреботину, пише Курир.

Судија Станишић деловала је изузетно добро расположена, срећна и насмејана можда због тога што је направила пакао од живота младој Српкињи.

Поделите:

1 коментар

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here