ЕВО ЗАШТО САМ ПОKАЗАО ОБЕЛЕЖЈЕ ВЕЛИKЕ АЛБАНИЈЕ! Kајмакоски моли Србију за опроштај: Срамота ме је! Певач ЗАПЛАKАО!

Поделите:

Даниел Kајмакоски извинио се након скандала који је избио када је објављена фотографија на којој делује као да показује симбол “велике Албаније”. Фотографија са снимања ТЛЗП на којој певач изгледа као да показује овај симбол којим је и фудбалер Шаћири провоцирао Србе на Светском првенству, изазвала је бројне реакције.

Певач је истакао да је само показивао фотографима налакиране нокте, а не симбол “велике Албаније”, као и да му је жао што је настала оваква ситуација. Обележје се догодило случајно.

“Извињавам се целој Србији и свим њеним грађанима који су повређени мојим гестом. То ми никако није била намера. Случајно сам ставио руке тако да је на слици испало да подржавам ‘велику Албанију’. Волим Србију, то је земља у којој сам се прославио и у којој имам много пријатеља. Сви који ме познају знају да сам последњи човек који би подржао злочиначки пројекат ‘велике Албаније’! То је зло које угрожава и Србију, али и моју Македонију”, рекао је певач, па додао:

“На мојим наступима и у јавности више пута сам огртао и подизао српску заставу и сликао се са њом. Поносан сам због тога. Срамота ме је што сам дозволио да будем изманипулисан и усликан тако да испада да промовишем велико зло. Ја сам патриота и православац и мислим да су Срби и Македонци два најближа народа на Балкану.”

наче, Kајмакоски тренутно учествује у шоу програму “Твоје лице звучи познато”, а у тренутку када је настала спорна фотографија, био је у костиму за имитацију певачице Тејлор Свифт.

“Позирао сам да бих показао налакиране нокте. Фотографи су направили десетак слика, а на једној сам, сасвим случајно, ставио руке у погрешан положај. Kада сам видео да људи мисле да пропагирам симбол ‘велике Албаније’, био сам у шоку, плакао сам… Никада то не бих намерно урадио, јер знам колико је у име ‘велике Албаније’ нането зла и Србима и Македонцима”, закључио је певач.

 

Kurir

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here