Ево зашто се Ник свакога дана моли за Ђоковића

Поделите:

Ник Вујичић отворио је “Еxит” пославши позив за буђење људском роду о важности очувања планете.

Ник константно прати живот и рад Новака Ђоковића, са којим се упознао пре неколико година, а који тренутно пролази кроз тежак период у каријери.

– Пратим Нолета, увек пратим Нолета. Молимо се за њега и његову породицу, која ће ускоро увећати, али се неко време нисмо видели. Знате, сви пролазе кроз успоне и падове, нико није суперчовек, па ни Ноле. Ми не можемо да знамо са каквим се потешкоћама он суочава, али га безусловно подржавам. Чињеница да Новак тренутно пролази кроз лош период у каријери не поништава све његове претходне успехе – каже за “Блиц” Ник, који се осврнуо на свој долазак у Србију.

– Дивно је вратити се у Србију. Обично не идем на концерте да уживам, али посадио сам семе љубави и наде и дефинитивно сам раширио глас о љубави између људи и томе да би требало да учинимо свет бољим местом.

– Знате, наша земља је у ратном подручју. Наша земља је увредила и учинила лоше другима, а други су увредили нас и учинили нам лоше такође. Наша душа никад неће заборавити прошлост и ми ћемо увек имати те осећаје, али важно је да дамо све од себе и будемо први да затражимо опроштај. Морамо да затражимо опроштај и нашу душу и срце усмеримо ка опроштају. Битно је да будемо особе пуне љубави, да будемо пажљиви према другима. Понекад ви не пронађете мир ни када вам се неко извини, већ само кад му ви у души опростите. Неки вам се људи никада неће извинити, али то не може да вас спречи да опростите. Опроштај је најважнија валута данас у свету – каже Ник Вујичић.

 

 

Ало

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here