“Еври најт ин мај дрим” Порука на споменику: Срби се KРСТЕ И НЕ ВЕРУЈУ шта виде!

Поделите:

Свакоме од нас догодило се да овај свет напусти неко нама драг и близак и тада је највећа дужност и обавеза испраћај на вечни починак тих људи.

У српској историји одувек се доста пажње обраћало на обичаје и процедуре које треба испоштовати за сахрану и период након ње, а неретко се на таквим немилим догађајима не штеде ни новци. У периоду након сахране, углавном након шест месеци, породица упокојених подиже споменик којим одаје последњу почаст својим најмилијима.

Тако се догодило и у једном месту у Србији, где је подигнут споменик, али веома небичан и несвакидашњи. Наиме, споменик је осим слика имао и пропратни текст, који је веома насмејао кориснике друштвених мрежа.

На самом споменику, као порука упокојенима, нашао се текст култне песме из једног од најпознатијих филмова.

Еври најт ин мај дримс. Ај си ју ај фил ју. Дат из хао ај ноу ју го он фар акрос де дистанц ин спајсес битвин ас ју хев кам то шо ју го он ниер фар вер евер ју ар ај булив дат де харт даз го он. Уанц мор. Ју опен д дор. Анд јур хер ин мај харт анд мај харт вил го он енд он… – пише на споменику.

Овакав урнебесан натпис на споменику свакако није уобичајен за српско поднебље и остало је непознато због чега су управо тај текст написали. Можда су супружници умрли на броду, а можда им је само та песма обележила љубав, нико не зна.

Претходних дана, још један случај овакве природе појавио се на друштвеним мрежама. Отац је својој преминулој ћерки подигао споменик у облику њеног омиљеног телефона Ајфона и то у природној висини његове ћерке.

Надгробни споменици некад осликавају до танчина живот преминулог, тако да се на срспским гробљима могу пронаћи споменици у облику фудбалске лопте, телевизора, хармонике и томе слично

Србија данас

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here