Европска Унија је Србију обећала мигрантима – ОВАЈ СЦЕНАРИО НАС ЧЕKА ПРЕ ИЛИ KАСНИЈЕ!

Поделите:

Према речима г Буљугића, српска омладина је посебно угрожена ван школе, на ноћним журкама, где се деле јефтине дроге

Професор Зоран Буљугић, гостујући у емисији „Људске приче и разговори”, у продукцији медијске куће Хелмцаст”, истакао је, поводом смрти петнаестогодишње девојчице због предозирања дрогом, да родитељи морају да прате своју децу да би знали с киме се она друже јер школски полицајац није свемогућ, када је у питању безбедност омладине – он је надлежан за оно шта се дешава у школи, а не око и ван школе.

Према речима г Буљугића, српска омладина је посебно угрожена ван школе, на ноћним журкама, где се деле јефтине дроге које су, нажалост, приступачније неголи икада.

Зоран Буљугић осврћући се на мигрантску кризу у емисији је и навео да смо ми колонизовани од стране Америке и ЕУ, да су Влада и Скупштина Србије ништа друго до извршиоци наредба које долазе споља, те да иако је Србија кандидат за ЕУ ми вероватно никад нећемо ни ући у ту заједницу пошто смо за њих пре свега територија примање миграната.

„Профил миграната је такав да ће тешко остати на селима, јер они желе да живе по градовима што је додатни проблем за Србију. Такође, Немачка и делови Западне Европе играју на карту да задрже мигранте интелектуалце, а да на Балкан пошаљу људе сумњивог морала”, закључио је професор Буљагић гостујући на јутјуб каналу Хелмкаст.

 

Еспресо

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here