(ФОТО) ЗАВЕТНИЦИ ПОНОВО УДАРИЛИ на прозападне НВО!

Поделите:

Налепнице на којима пише „Затворено од 4. марта“ и „Страни агенти“ освануле су на вратима НВО Куће људских права, Жена у црном, Центра за културну деконтаминацију и Иницијативе Не давимо Београд. Налепнице су потписане са „Заветници“.

Од јутрос је настала права хистерија у НВО сектору јер су Заветници подсетили на своје обећање да ће уколико добију поверење грађана Београда, од 4. марта затворити просторе које град даје тим страним агентурама и уједно укинути сва средства која добијају из буџета за своје антидржавно и антиуставно деловање!

Подсећамо, покрет Заветници одржао је почетком фебруара протест испред Куће људских права у центру Београда, када су из Грађанске иницијативе навели да је реч о „протесту против НВО“.

Тада су излепљени плакати на којима је слика председнице Фонда за хумантитарно право Наташе Кандић испод које пише „Нобелова награда за издају српског народа“.

„Иселићемо Наташу Кандић, Соњу Бисерко и антисрпске НВО и градског пословног простора“, истакли су потом Заветници на својој страници на Фејсбуку.

Како су поручили из ових НВО „Заветници настављају да граде кампању на претњама и застрашивању. „Да ли ће полиција реаговати овог пута“, навели су из Грађанске иницијативе уз фотографије.

Извор: blic.rs
Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here