Франс Тимерманc: Боже идиота – Британци немају план за Брегзит

Поделите:

Франс Тимерманc, Јункеров први потпредседник, бивши холандски министар иностраних послова, је за ББЦ изјавио о Британским преговачима за Брегзит: На почетку преговора о Брегзиту мисли смо: “Они (Британци) су тако брилијантни да у неком сефу негде у Вестминистер-у има нека књига налик на Хари Потерове, са свим триковима и свим стварима које треба да ураде.

А када сам први пут видео званичне изјаве бившег секретара за Брегзит Давида Давис-а, схватио сам: “ О Боже, па они НЕМАЈУ план! Они немају план!” То је било заиста шокантно, због штете која ће настати ако немате план… И ми видимо да време истиче, а ви немате план… Знате то је као у серији када Ланце Корпорал Џонс трчи около успаничен као идијот и виче: “Не паничи! Не паничи!”

Иначе Франс Тиммерман је сада био кандидат за председника Европске комисије, а сматра се англофилом који је противник Брегзита.

https://www.independent.co.uk/news/uk/politics/brexit-eu-documentary-bbc-panorama-michel-barnier-timmermans-dads-army-a9010066.html

Поделите:

2 Коментари

  1. Естаблишмент (сионисти, прецизније бритиш пипл или бритоисраиљ) допустили су регуларан референдум јер су били сигурни да ће народ гласати против изласка, зато немају план. Друго, она млада високомерна женица или квин, она је против. Тренутно, она вуче конце, и фућка јој се за мишљење народа.

  2. Nista se tamo nije desilo slucajno, niti ima raskola kod onih sto odlucuju. Sir Oliver zeli da se razvede, a zadrzi kucu i kola, ne placa alimentaciju deci, i da moze uvek da spava sa bivsom. Hvala englezima na ovoj igri prestola. Ni HBO ne bi umeo bolje

    Posmatrajte pazljivo razvoj situacije. Dobri su englezi😎

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here