ГДЕ СУ ГРАНИЦЕ? Обрадовић и Радуловић ратују СА ЦЕЛОМ ОПОЗИЦИЈОМ!

Поделите:

Лидер Доста је било, Саша Радуловић, као и његова “друга половина”, лидер Двери Бошко Обрадовић, овога пута закорачили су корак даље и заратили са свима из опозиције. Њих двојица на Твитеру нападају све – од Драгана Ђиласа и Александра Шапића до Ђорђа Вукадиновића.

После Радуловићевог темељног разоткривања политичког лика и дела председника општине Нови Београд Александра Шапића, на мети се нашао Ђорђе Вукадиновић, чији је најновији политички задатак подршка Драгану Ђиласу.

Овог пута на Твитеру се огласио Радуловићев коалициони партнер Бошко Обрадовић:

– Ако сам добро разумео Ђорђа Вукадиновића, сви у опозицији треба да угасимо странке и подржимо његовог друга Драгана Ђиласа, који се после 4 године медитације вратио у политику и сетио да је Александар Вучић зло. Пошто нема нико други и бољи од Ђиласа ко се доказао као опозиција?!

Вукадиновић је, убрзо одговорио на напад:

– Не, Бошко. Не треба ништа да гасите. Већ је само требало да се рационално сагледа ситуација и каже: Ово су први – а можда и последњи – избори у СНС-Србији на којој опозиција (али удружена) заиста може нешто да уради. Зато, хајде сви заједно. ПС. А странке ћете пре погасити овако.

Овај твит Ђорђа натерао је Радуловића да прискочи у помоћ Обрадовићу:

– Оног тренутка када је Ђилас стављен на чело тог уједињења, угасили сте било какву шансу за оно за шта кажете да се залажете. Лицемерно је сада позивати на уједињење – написао је Радуловић.

Лидер ДЈБ се ту није зауставио него је своје опозиционе колеге подсетио на још неке детаље из прошлости:

– За председничке смо звали на заједнички наступ нових људи. Одбили сте. Нисте хтели да причате једни са другима због различитих вредности. У јуну смо звали на уједињење нових људи који нису злоупотребљавали јавне ресурсе. Одбили сте. Одабрали Ђиласа. Заиста доста лицемерја.

Република.рс

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here