Геј активиста Аздејковић прети министру Поповићу ОДСЕЦАЊЕМ ГЛАВЕ?!

Поделите:

Геј активиста и новинар Предраг Аздејковић је на свом Твитер налогу пожелео ни мање ни више него ГЛАВУ министра Ненада Поповића, да се, како каже, “С њом заигра 16. септембра на геј паради“.

Бизаран твит којим се позива на линч и убиство министра Поповића изазвао је негодовање и бројне коментаре осуде на рачун геј активисте.

Аздејковић прави паралелу са догађајем описаним у Светом Писму, када је Саломија тражила главу Св. Јована Крститеља на тањиру(Усековање) које православна црква прославља на 5 дана раније(11. септембра) пре овогодишње геј параде.

Аздејковић је овако реаговао незадовољан одговором министра Поповића, који је изјавио да се неће извињавати ЛГБТ особама након препоруке повереница за заштиту равноправности. Министар Поповић сматра да није прекршио ни један закон државе Србије, када је негирао истополне бракове, јер Уставом Републике Србије брак је дефинисан као заједница мушкарца и жене.

Поповић: Нећу се извинити ЛГБТ особама

Као што су прокоментарисали поједини твитераши, овај твит је позив на убиство, а играње са људском главом перверзија болесног ума.

Посебна је прича што се Аздејковић изругује и православној вери овим твитом, величајући Саломију која је тражила на тањиру главу Св. Јована Крститеља. Но то не би било први пут да геј активисти у Србији изврћу руглу српску традицију и православље, поготово није први пут геј активисти Предрагу Аздејковићу, коме је редовна пракса спрдња са вером и православљем.

Патриот

Поделите:

2 Коментари

  1. Содом се удружио са Саломијом,она им је предводник,добро је то,сад нам нико не може рећи да вређамо друге,сами су то о себи казали и своју предводницу Брбабић су назвали Саломијом,њени су је истомишљеници назвали гробом која је дошла главе светом Јовану,па зашто је и ми не би звали тим описним именом Саломија…уСОДОМили се у црну земљу,и САЛОМили се за сва времена,удри их брате Јово,немој им ову увреду и понижење оћутати,због нас грешних не мораш,али због Господа Бога мораш,удри…

  2. To da su pederi nice guys is budalastina. Prvo, znamo iz Svetog Pisma kako su Sodomljani bili krvozedni, a drugo po ucenju otaca demonu bluda sledi demon besa/gneva. Pervezni manijaci seksualni su cesto pervezni krvozednici. Naravno ima izuzetaka, ali izuzeci su potvrda pravila. Kada bi ne daj Boze pederi imali vlast nad covecanstvom, to bi bio pakao, bili bi krvozedniji od bilo kojih fasista i krvnika u istoriji. SVE sto bi se kosilo sa njihovim “moralnim normama” bi gusili u krvi. Mani je zao ljudi koji su u tome, ima dobrih ljudi, ali sama pederastija je jedna od krajnjih izopacenja ljudske prirode, tako bi, ne daj Boze, da upravljaju covecanstvom, na najizopacenije nacine bili sadisti i krvolocnici kako bi branili svoj “moral”. Spasi Boze i pomiluj!

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here