Геј који је на данашњој паради збунио и вернике и гејеве!

Поделите:

На данашњој геј паради један геј се прошетао у мајици са српском хришћанском симболиком и кишобраном у дугиним бојама.

Фотографи разних агениција су остали збуњени овом појавом а и поједини верници и гејеви који су то све имали прилику да виде што уживо што касније у медијима и на интернету.

Ево шта сам власник ове мајице каже о себи и мајици коју је носио:

Данас је био Прајд. С минимумом полиције и четворо (4) противника. Нека монахиња и нека жена (рекоше ми да су Акакијеве) и нека два несрећника. И то је то. Улице проходне, кафићи отворени, није било опсаде, људе нико није склонио с тротоара да не гледају, или не дај Боже да не могу да једу даље у пицеријама, Меку и шта све ту око већ има…
Но, није то тема. Фотографима је била забавна моја мајица. После је била занимљива колегама с факултета. Kо је овај лик? Је ли он стварно с нашег факса? Откуд му право да носи ову мајицу на Паради Срама?


Заиста, откуд ми право? Откуд ми право да будем геј, а верник, да сам студирао на ПБФ, да носим прстен (ево види се на слици) с натписом ИС ХС НИ KА у крсту, откуд ми право да шетам Београдом тако шарен и контрадикторан?
Јер сам то ја. Ето откуд ми право. То је мој идентитет. Не могу да се оперем чињенице да сам геј, нити да сам верник, да волим Христа и да зато носим и поменути прстен. Да ли треба да кријем једно или друго? Не. Поносим се заправо што могу да будем све што јесам. Kо то не може да појми и помири и схвати – шта ја да му радим? Али у време тражења идентитета и борбе за идентитет, најлакше је упирати прстом у некога ко исти има и сигуран је у њега. Kо се истог не стиди, не боји, ко га поносно носи на грудима. А не дозвољавам никоме да ми одузима право да будем једно или друго и да ме убеђује да се то искључује. Нисте ви носили моје ципеле. И није ми циљ да вас провоцирам, бар не на начин на који мислите.


Е сад, да ли ја могу да постојим такав какав сам – живот је сувише кратак да се бавим тиме. На крају крајева, Христу кад дођемо на Суд, а сви ћемо доћи, Он ће рећи коначну Реч. Не Пера, Мика, Жика или Лаза.
До тад, гледајмо своја посла. Волимо људе око себе, гледајмо себе и гледајмо шта можемо да учинимо за друге од сувишка којег смо добили.
Мир вам.
+

Извор: Фејсбук

Поделите:

31 Коментари

 1. Врло ми се допао овај тип. Инвентиван, нов, шаљив :
  ” Откуд ми право да будем геј, а верник, откуд ми право да шетам Београдом тако шарен и контрадикторан?
  Јер сам то ја. Ето откуд ми право. То је мој идентитет. ”

  Види се да не живи у Маутхаузену.

 2. Сјајан момак, наш и Христов много више од многих свештеника СПЦ.

  Е да кад сам већ код њих, ало да мало изађу из аута, кад сте последњи пут видели свештеника у градском превозу?

  • Да се и сам возиш градским превозом, видео би их.
   Пуна су вам уста критика Цркве, као да се тиме храните. А једино Црква сабира овај напаћени народ, док остали растурају и деле.
   Свако добро од Господа.

 3. Човек има право да испољава оба своја идентитета.
  Збуњени су само они којима је глава пуна предрасуда.
  То су обично домаћи глупи новинари који највише шире поделе у народу.

  • Можемо да се лажемо, али ако хоћемо да говоримо истину онда треба рећи да се не може бити хришћанин и промовисати становиште да педерастија није болест – недостатак духовног здравља, од које се треба спасавати.

   • Драги Сале, ИСТИНА: педерастија је болест. И као такву је ваља третирати. Али не и како су Енглези, вазда педерских краљева, уништили генија Тјуринга. ДОКАЗ да се ради о болести: пре две године, отприлике, у Енглеској, научна истраживања су показала да постоји генетско одступање, мерљиво, које са 70% поузданости предвиђа педерастију код носиоца гена. Као и многе друге, и то је генетски наследно – зато и не чуди дивљење Ребеке Вест према Србима међу којима, сведочила је она, има “присних пријатељских односа, али ни знака хомосексуалности”.

    • Та генетска димензија питања се не може искључити као апсолутно неутицајна и неприсутна. Међутим не треба јој придавати значај који нема. Нарочито јој не треба приступати фаталистички па проглашавати некакве непромјенљиве лимитирајуће генетске показатеље због којих би неко, наводно, требао да се помири са хомосексуализмом као са неминовношћу. На то упућује чињеница да је било, у не баш малом броју, случајева излијечења од хомосексуализма, на клиникама, специјално намјењеним за то, у САД-у. Те клинике се, у задње вријеме, затварају, под притиском геј лобија, због тога што свједоче о лажности ЛГБТ идеологије.

     Наравно да сам против тога да се неко физички напада само због тога што је пао у гријех педерастије. Међутим не сматрам да као одговорне за сукобе, до којих је долазило за вријеме одржавања поворки промоције ЛГБТ идеологије, треба листом осудити све оне који су у сукобима учествовали на страни која се противила одржавању поворки. За сукобе је прије свега одговоран режим због нечињења. Да је режим дјеловао као што је дјеловао режим у Русији, до сукоба не би ни дошло.

 4. Oduvek je u narodu bilo gejeva. Nije to od juče. Narod se dovijao s tim kako ej znao i umeo, ali nije naš narod nikad pravio neke pokolje i progone gejeva. Nije kod nas bilo inkvizicije sve dok nisu legle pare iz inozemstva.
  Ovde se veštački stvorila podela na gej i strejt populaciju ko da su gejevi neke druge nacije.
  A onda su neki udbaši od svega napravili spektakl. Napalili neke lude klince da od gej parada prave krvavi pir i to je sve predstavljeno narodu kao još jedna borba za srpstvo.
  U međuvremenu dok se narod zanima tim rialiti programom gej antigej, veliki SRBSKI brat je prodao Kosovo, odrekao se svoje sirotinje, dao Milu Crnu Goru da radi u njoj ko u svojoj prćiji šta hoće, uništio privredu i doveo strane banke da nas pretvoe u robove.
  Eto to je pozadina cele ove ujdurme.
  Neko je samo iskoristio pokušaj gejeva da se izbore za svoja prava.

  • Ја сам Србин из Црне Горе и поручујем ти да нас не спомињеш и да се не позиваш на нас на такав начин. Немој да се позиваш на нас покушавајући да нас искористиш као средство за оправдавање одржавања парада педерастије. Сви ви који причате да треба омогућавати одржавање парада педерастије, што се мене тиче, немојте да нас браните ниодкога. Кога такви бране тај може само да навуче баксуз на себе.

    • Шта ти “генијалче” мислиш да на Србију имате право само ви који сте за њено “усрећивање” са одржавањем лезбо-педерских парадирања? Да немају прво они који су против тога да приме у посјету некога свог истомишљеника, Србина, из Црне Горе?

  • ајде бре, не спинуј, изасрао си толико лажи да ми је мука….и избљувао толико мржње према Србима, карактеристичне за затуцане педерчине…”српски народ” је тражио Параду? српски народ је крив за све? сва срећа да си болесна педерчина, тако да ће болесно семе да се затре….

 5. Имамо у цркви међу високим клиром људи ових склоности који лицемерно цео свој живот негирају ко су и шта су.
  И ко је сада бољи?
  Неко ко отворено каже ја сам тај и тај такав и такав или неко ко цео живот лаже себе и народ око себе?

 6. ЛГБТ:
  „Илустрација на страни 263 образовног пакета за основне и срдње школе:
  Данас ћемо да се играмо.
  Ти дираш моју пишу,
  а после ја твоју.
  Онда добијеш џепарац.“
  Ово је интелектуална својина аутора предложеног текста образовног пакета за основне и средње школе, које је Минстарство повукло, а темељи се на
  “Борби против сексуалног насиља над децом – између међународног права и ЛГТБ
  идеологије“?!

  ХРИСТОС:
  ”Док не будете као деца, нећете ући у Царство Божије!”

  Деца индоктринирана ЛГБТ идеологијом, на начин преложеног Заона о ЛГБТ за основне
  и средње школе, свакако, нису она деца које Христос прима у Царство Божије.
  Деца, која се МЕЂУСОБНО ”ДИРКАЈУ ЗА ПИШЕ” СУ ДЕЦА – АНТИХРИСТОВА, а не -ХРИСТОВА,
  без обзира на костимографију коју користе, јер то су само / ЗА ДУШУ!/ – ”ВУЦИ У
  ЈАГЊЕЋОЈ КОЖИ!” , ”ВУЦИ КОЈИ МЕЊАЈУ ДЛАКУ, АЛИ ЋУД НИКАДА!”
  Нико никоме не спори његов идентитет, али не јавно, на улици или у школама, како
  се намеће идеологијом ЛГБТ.
  `Ајде да сви са својим ”идентитетима” изађу на улице и јавно манифестују:
  МАКРОИ,
  ПРОСТИТУТКЕ,
  НАРКОМАНИ,
  ДИЛЕРИ ДРОГА,
  РАЗБОЈНИЦИ,
  КОЦКАРИ,
  УБИЦЕ,
  СИЛОВАТЕЉИ,
  ПЕДОФИЛИ,
  НЕКРОФИЛИ,
  ВЕШТИЦЕ,
  ВАМПИРИ,
  АНЂАМЕ,
  КАРАКОНЏУЛЕ
  ТЕРОРИСТИ…,
  и то све под заштитом ”ЉУДСКИЈЕХ ПРАВА” :
  ”ЈЕР ЈЕ ДАНАС ХИТ У ЕВРОПИ ПЕДЕР БИТ
  Хаотично постало је стање
  на гузице ставите тигање.
  Образ часни поносно чувајте
  своје дупе никоме не дајте.
  Под окриљем тих људскијех права
  не знаш ђе је дупе а ђе глава.
  Откада је свијета и вјека
  дупе није образ за човјека…”

  Драган Славнић

  • Како каже апостол Павле у посланици Римљанима:не заваравајте се јер ни блудници,ни МУЖЕЛОЖНИЦИ…неће ући у Царство Небеско! Мислим да момак (једино ако није брката женетина) треба да се лечи,јер је педерлук болест!!!

 7. дечко има поремећај сексуалног нагона, изопачење, тј. перверзија. Не верујем у причу о “вери”, то је само трик, већ виђено….

  • Meni je njega zao, i njegovo stanje mi budi strah. Ne donosim zakljucke i ne zelim da znam kava su to stanja, ali ako se pozoveo na sv. Apostola Pavla to su sizofrena dusevna stanja. Da li je to spojivo sa hriscanstvom, po Apostolu nije. Gospod ce vjerovatno spasiti sve u Svojoj ljubavi ako svi budu zelele. Da li moguce sedeti “na dve stolice”? Nije nikava kolizija verovati u Hrista a opredeliti se za greh. Veruje i sotona, on poznaje Hrista…verovao je i Adam pa gde smo mi danas? U smrti. Na srecu sa mogucnoscu da je prevazidjemo sa Hristom…ali ako je to greh, i to veliki, i ako to znamo, mislim da je opasno po svojoj slobodi opredeliti se za greh.

   Druga je stvar ako covek, u slabosti, pada u greh, ali se kaje i zeli i moli Boga da mu pomogne da se greha oslobodi.

   Izgleda da se ovde ne zeli osloboditi greha, vec se taj greh propagira. Ovo nije javna pokajniöka ispovest, ovo je javna propaganda greha…a to je potpuno suprotno hriscanstvu, kao takvo mnogo opasnok

   Opasna su vremena, i duh vremena ima sve veäu silu jer je broj onih koji mu se klanjaju sve veci. Cinjenice: premijerka Srbije je lezbejka, koliko se zna jedan (a mozda ih ima vise) episkop SPC je homoseksulaca, i evo i “bogoslovi” homoseksualci i jos to propagiraju…zivimo u opasnim duhovno-vremeniskim sferama. Spasi Gospode svakoga.

   • @Не дај Боже
    Диван коментар, некако тачан, јасан, али се не осећа мржња и осуда већ објективност. Свака реч на свом месту. Свако добро од Христа!

   • Tako je, odlično ste Dragane rekli…moramo se vratiti na prapočetak svih stvari. podnebesjem vladaju andjeli i demoni, izvesna iskušenja koja čoveka napadaju kroz žudnju i strast,jakom molitvom daju biti prevazidjena….zato sam sklona da poverujem da industrija zabave telesnih čula za one koji idu put vere pravoslavne, mora biti ustrojena svesnim uzdržanjem makar to bila i lična seksualnost pojedinca. Niko nije umro ko seks nije upražnjavao… umrire se bez hrane,vode,disanja….još je pokojni Sveti Pavle rekao da je seksualna energija prenosiva i da se može kanalisati u druge rukavce i oblasti drugih interesovanja….nismo životinje u fazama zacrtanih perioda parenja……..no činjenica je da raslabljeni duh bi sve da” uzme “a ništa da da za” uzvrat”….

 8. За овакве су у нормалним годинама постојали санаторијуми где су се лечили од болести…У Немачкој су затварани у логоре и ишли на…купање…

  • 60-tih godina proslog veka je ubijen Kenedi. Kongres je osnovao Komisiju koja je, dokazano na sudu, lagala narod USA. Sud je utvrdio da je Predsjednik ubijen iz interesnih krugova (farmacija, vojska, bankari itd.). To je dogadjaj kada je Amerika preuzeta od ljudi iz sjeke. Od tada nije bitno ko je predsednik (danas to vidimo jasno i zovemo “duboka drzava”). Od tada nema interesa americkog naroda, vec interesa mocnih. Dakle pored finacija koje su preuzete 1913. osnivanjem FEDa, sada se komletno preuzima USA u svim porama.

   U to vreme, farmacija preuzima psihijatriju, i krece sa posebnim nacinom dijagnosticiranja (prica je komlikovana pa cu samo kratko). Izdana je tzv. “dijagnosticka bilblija” DSM I (prvo izdanje), odredjene dijagnoze i za svaku bolest farmacija je imala “lek”. Evropa je imala drugi metod dijagnosticiranja.
   Ubrzo izlazi i DSM II. I tu se homoseksualizam dijagnosticira kao mentani poremacaj, “disorder”.

   Zanimljivo je sledece: DSM II je imao 100-tinjak dijagnoza. DSM II 200-tinjak, DSM IV je imao neverovatnih 374 “mental disorder”, dijagnozu. Izasla je DSM V, a neki autori DSM IV su odustali od autorstva jer ih je pekla savest.

   Sta je poenta? Vidimo trend astronomskog povecanja dijagnoza. Preko 10% Amera su na nekim tabletama. Ako, recimo, dete ima takav temperament, da se vrcka, puno je zivota, slabo se koncetrise, vise je igrajuce, to je “disorder” i treba da pije “lekove”. Dakle farmacija gura kroz dijagnosticiranje da svaki osecaj bude bolest, i da ponude neki lek, farakolosku drogu. ALI, uprkos tendenciji, astronomskoj, rasta “bolesti”, u DSM III homoseksualnost je izbacena kao bolest.

   Cudno, bez vecih diskusija po medecinskim casopisima, onako tiho, sve drugo, svaki osecaj biva bolest, a homoseksualnos se BRISE! Bez “medecinskog” objasnjenja. I danas, za samo 30-tak godina, od, na zapadu zigosane bolesti, toboz “nacno dokazane”, imamo da LGB postaje najmocniji lobi sirom planete. Homoseksualnost postaje NORMA!

   Ponavljam: u Srbiji nam je premijerka lezbejka, “bogoslov” sa majicom Bogoslovskog fakulteta “pomiruje” to i hriscanstvo, vladiku imamo homoseksualca (Gospod da mu pomogne)…te cinjenice pokazuje sangu tog duha.

   Uzgred, nije TACNO, da su homoseksualci, ako generalizujemo malo, tako mirni, tihi, puni “ljubavi”, nice guys! To je laz. Taj duh je krvozedan! Homoseksalci su bili glavni egzekutori Kenedija (ne zbog homoseksualizma, iz drugih pobuda, i samo izvrsitelji).

   Kada je Gospod unistio Sodom, citamo da su dosli Lotu saznavsi da ima strance u gostima, u hteli da orgijaju sa njima. Umalo nisu LINCOVALI Lota. Tu nema alegorije, to je istorija, cinjenice.

   Danas Crkva, hriscani, zive paralelno sa njima, a oni, vidimo, polako preuzimaju vlast. Crkva moze da kaze stav, ali vec postaje opasno govoriti. Kada se normativi promene na gore, kada norme koje LGB nature drustvima kolidiraju direktno sa hriscanskim normama – nastupice progon Crkve, jer Crkva ce se morati ili suprostaviti ili sama izopaciti.

   Mi ne osudjujemo gresnike, jer smo sami gresnici! Dakle, onoga momenta kada se gresnik poistoveti sa svojim grehom, kada kaze da voli Hrista, a odrice Hristovog Apostola ljubavi – Pavla, onda ne smijemo padati u zabludu i nedoumicu da svetlost i tama mogu zajedno – ne mogu! Ili ce svetlost osvetliti tamu, ili ce tama progutati svetlost.

   Hristos ne spasava na silu, i Hristos nikada ne pravi kompromise. Propagirati izopacenju ljubav, nasuprot Hristovom Apostolu ljubavi, a, toboz, voleti Hrista je laz, a otac lazi je uvek onaj koji izopacuje, izvrce, iskrivljuje, stvara laznu sliku da je ono sto nije.

   Falsifikat.

  • Pa, dace Bog da ne bude tako…ali nije lepo od njega da to radi javno, to vredja, unosi sumnju, plasi hriscane. To je drskost, i nabijanje grize savesti hriscanima, toboz kako su inkvizitori. Da ne govorimo o tome kako je to relativizacija temelja hriscanskog morala.

   Studirao je na Bogoslovskom fakultetu, dakle imao je dozvolu, blagoslov Episkopa, bio je urednik crkvenog radija…jako je drsko raditi to, zloupotrebljavati poverenje Crkve, i time uvoditi neko novo hriscanstvo…momak nije toliko naivan da ne zna sta radi…drskost je to velika. Ako nije mogao da se izbori sa svojim strastima, a sigurno da mu nije bilo lako, kao ni svima nama, ako nije dobio podrsku u Crkvi u toj borbi (ako je uopste i bilo borbe), ipak jako drsko, ruzno i licemerno je to sto radi…nije, naizgled licemerno sada, ali jeste vozglavljenje licemerstva u dusvnoj sizofreniji.

   Na sta bi svet licio, ili hriscanstvo, kada bi bludnici javno zastupali blud, kradljivci javno zatupali kradju, ubice ubistva, i tako redom – sta je to? To je dokazivanje Crkvi, Apostolima, da nisu u pravu…a to je opasna rabota. Nije greh opasan ako ga spoznamo, odreknemoga se u sebi, iako nas iznova savladava, opasno je braniti greh, i to javno, nametatati ga drugima kao normu. I to onaj greh koji razbija temelje Crkve – porodicu. Brak je Sveta Tajna kao i svestenstvo, podvig kao monastvo…ovde imamo anti brak, anti radjanje. Moze to Crkva leciti, ali kako kad je ovo antipokajanje, anti zelja za promenom – naprotiv, ovo je naturanje onogo sto hriscani nikad nece moci prihvatiti. Ako ikad prihvate onda ce nestati hriscanstva, nestace sveta, nestace istorije, nastupice Sud.

   Mene licno ovo plasi, ovaj duh koji nosi ove jadne ljude je silan, strasan…spasi Gospode svakoga ko Ti dozvoljava da ga spases.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here