Гејтс: Covid-19 мање опасан од великих богиња

Поделите:

У СВЕТУ је до данас од последица заразе умрло 70.172 људи, а заражено је 1.282.040 особа.

Оздравило је око 270.000 људи.

Највише смртних случајева, 15.887, потврђено је у Италији. Следе Шпанија са 13.055, САД са 9.620, Француска са 8.078, Велика Британија са 4.934 и Иран са 3.603.

У Кини, у којој је избио вирус, преминула је 3.331 особа.

Друге земље у којима је потврђено више од хиљаду смртних случајева су: Холандија (1.766), Белгија (1.632) и Немачка (1.584).

Ово многе плаши, поготово што није мало оних који су уверени да је епидемија изазвана вештачки и да иза ње стоје САД, Биг Фарма и тајна светска врхушка која би да преко дигиталне контроле над планетом сачува своје профите и позиције.

Том уском кругу припада и оснивач Microsoft Бил Гејтс који је иступио са (не)очекиваном прогнозом да ће у Сједињеним Државама бити мање преминулих од корона вируса него што се многи прибојавају.

Гејтс је `до гуше` укључен у функционисање америчке и белосветске кухиње која се бави епидемијама/пандемијама, вирусим и вакцинама.

Он је још 2015. године упозоравао да се свет може суочити са пандемијом. Сада за све што се догађа са вирусом корона тврди да је „сценарио из ноћне море“, али и изјављује да не подржава прогнозу Доналда Трампа да ће у САД током наредних 60 дана од епидемије умрети 100-240 хиљада људи.

Он предвиђа да ће број жртава у САД бити „далеко мањи“. Предуслов за то је: стриктно „социјално дистанцирање“.

Гејт досада предузимане мере сматра потпуно оправданим.

„Да смо наставили да нормално идемо на посао, да путујемо као до сада, епидемија се не би смирила док већина људи не би била заражена. Многима би било потребно болничко лечење, уз много, много преминулих“.

Он наглашава да у последњих пет година у свету „није урађено ни пет одсто оног што је требало да буде урађено”.

Неке ће изненадити што Гејтс признаје да пандемија вируса корона “није најгори могући сценарио”, јер вирус корона нема смртност као неки други, попут изазивача великих богиња.

На крају је, наравно, поменуо вакцину против Covid-19 за чију појаву је и лично веома заинзересован:

„Ова пандемија јесте страшна, али ћемо доћи до вакцине. Чак и пре тога, ако будемо радили исправне ствари, моћи ћемо да поново покренемо добар део економије“.

Fakti

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here