ГЛЕДАЛА ЈЕ ДОK ГА ТУKУ: Тинејџерки која је присуствовала пребијању дечака у Суботици ПРЕТЕ СМРЋУ!

Поделите:

Препознала једног од хулигана који је учествовао у тучи седамнаестогодишњака

Девојчица (16) која се случајно затекла у близини аутобуске станице у Суботици где је у четрвртак касно поподне претучен А. С. (17) добила је претње смрћу.

У поруци послатој њеном другу пише да ће је убити.

Тинејџерка је седела на клупи и видела када су прво три младића, а затим њих седморо, из чиста мира напали вршњака и тукли га дрвеним штаповима.

Једна жена је почела да виче на хулигане, које је касније полиција идентификовала, и девојчица је рекла тој жени да познаје једног од њих. Рекла је и ко је.

Девојчица и њени родитељи пристали су да испричају кроз шта пролазе након што је младић претучен, али не желе да се зна њихов идентитет јер страхују.

– Седела је на клупи, све то видела и препознала једног од њих. То је рекла жени која је викала на њих и када је дошла полиција и њима су испричале све. Затим је отишла одатле јер је за њу то било застрашујуће. Увече јој је стигла порука од друга да је у опасности. Њему је младић кога је препознала написао да ће уколико је сретну или се нешто деси њу сигурно убити – кажу родитељи.

Претње смрћу су одмах пријавили полицији и све поруке у девојчицином телефону биће предате ПУ Суботица због даље истраге.

Полиција је брзо открила пет малолетника и једног осамнестогодишњака који су претукли из обести А. С. и њима се на терет ставља кривично дело насилничко понашање.

Иако је процењено да је А. С. задобио лаке телесне повреде средњошколцу је сломљена кључна кост и има повреде по целом телу и глави.

Младић је око 18. 20 сати чекао аутобус у коме је била његова другарица. Хтели су да иду у позориште, али док је шетао око стајалишта шест или седам вршњака му је пришло и претукло га. Kрварио је, али је на срећу успео да им се отргне.

 

espreso

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here